20-vuotias Salonjokilaakso isännöi iltatoria

Tulevana torstaina Salon iltatorin isäntänä toimii 20-vuotias Salonjokilaakso, jonka teltalla on tavattavissa päätoimittaja sekä lehdentekijät. Tämän lisäksi lavalle nousee viihdyttämään Salonjokilaakso House Band kesäisellä otteella.

Emmi Raasumaa on SJLHB:n solisti. Tummaääninen tulkitsija on saanut lauluoppinsa Turun konservatoriosta. Emmi on kotoisin Mikkelistä, mutta on hänestä kuoriutunut ehta salolainen paikkakunnalle muuttonsa jälkeen.

Perkussioista vastaava Valtteri Lehtinen on toinen osa SJLHB:n rytmisektiosta. Valtteri tunnetaan lukuisista eri kokoonpanoista, joista maineikkain lienee Salon seudulla aikanaan bilekansaa villinnyt legendaarinen Kuumalinja. ”Lehine” on olennainen osa myös ravintola Hometownin maineikkaiden iltatorijatkojen housebandia.

Koskettimia soittaa Tamperelainen Okke Komulainen, ja on näin yhtyeen ainoa varsinainen ulkopaikkakuntalainen. Okkea voi kuulla tänä kesänä mm. Elastisen sekä vastikään comebackin tehneen Nylon Beatin yhtyeissä.

Rumpujen takana heiluva Riku Koski muodostaa yhdessä Valtterin kanssa SJLHB:n rytmisektion. Hän on pitkän linjan muusikko, todellinen svengin mestari, joka on soittanut lukuisissa eri tyylisissä yhtyeissä pitkän uransa aikana.

Esa Mäkynen basson varressa on SJLHB:n monitoimimies. Tunnetaan mm. Vilpas Vikingsin koripalloselostajana sekä juniorivalmentajana. Leipätyönään Esa vastaa basson soitosta mm. Elastisen ja Soulmiesten yhtyeissä sekä isännöi maineikkaita Hometownin iltatorijatkoja.

Kitaraa soittava Konsta Mäenpää on SJLHB:n juniori. Konsta muistetaan ansiokkaana Salonjokilaakson lehdenjakajana jo 11 vuoden ajalta. Nykyään musiikin sekatyöläinen, jonka voi tavata lukuisissa eri yhtyeissä sekä trubaduurina ympäri Varsinais-Suomea. Vaikuttaa mm. SaloJazz ry:n taustalla sekä Valtterin ja Esan ohella Hometownin iltatorijatkojen housebandissä.

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: