Dubravka Rakic teki vielä vuoden jatkosopimuksen LP Viestin kanssa

Dubravka RakicLentopallon Mestaruusliigan seitsemän kertaa peräkkäin voittanut ja hallitseva Suomen mestari, salolainen LP Viesti on tehnyt vuoden jatkosopimuksen jo neljä vuotta Salossa viihtyneen Dubravka Rakicin kanssa. ”Dudan” jatkosopimus täydentää LP Viestin keskipelaajien joukon trion kokoiseksi. Serbipelaajan sopimuksen jälkeen LP Viestillä on valmiina 12 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Dubravka Rakic mietti jo kauden 2013-14 jälkeen, että se oli hänen viimeinen lentopallokautensa, mutta myöhemmin mieli muuttui ja Duda pelasi vielä neljännen kauden Salossa. Se – kuten kaikki aiemmatkin – päättyi SM-kultaan ja sen rinnalle tuli myös Suomen cupin voitto sekä mukanaolo Mestarien liigassa.
Kauden 2014-15 jälkeen moni piti jo varmana, että tyttönimellä Stojanovic Saloon tullut keskipelaaja ei enää palaa Suomeen/Saloon, mutta kesäkuun aikana ratkaisu oli valmis. Pelaaja on itsekin innoissaan ja odottavalla mielellä:
– Olen onnellinen paluusta takaisin Saloon monestakin syystä: pelikaverit, seuran taustavoimat, fanit. Ja tietenkin siitä, että olemme saavuttaneet aiemmilla kausilla hienoja tuloksia. Toivon, että voimme pelata entistäkin paremmin tulevalla kaudella, viestittää serbipelaaja kotimaastaan.

LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen pitää sopimusta yhden liigan parhaimman pelaajan kanssa erittäin hienona asiana.
– Uskon, että myös LP Viestin kotiyleisö on tyytyväinen Dudan jatkosopimukseen. Tiedän, että Duda sai huomattavasti rahakkaampia tarjouksia Euroopasta, joten valinta jatkaa Salossa vielä viidennen kauden kertoo hänen arvostuksestaan LP Viestin organisaatiota kohtaan – kaikki talkoolaiset ja fanit mukaan lukien, Lemminkäinen kertoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: