Hiltsu palaa LP Viestiin

L20-16 PM LP Viesti Hiltsu2
Hillaelina Hämäläinen palaa LP Viestiin.

Viisi mestaruutta LP Viestissä vuosina voittanut Hillaelina Hämäläinen (27) palaa LP Viestin liberoksi tulevaksi kaudeksi. LP Viesti on tehnyt sopimuksen myös viime kaudella 1-sarjassa Salon Viestissä pelanneen keskitorjuja Pilvi Kettusen (20) kanssa.
Hämäläinen ehti olla poissa salolaisjoukkueesta kolme kautta, joista kaksi viimeisintä sujui Mestaruusliigassa LP-Vampulan ja OrPon paidoissa.
Viiden mestaruuden lisäksi Hiltsu ehti voittamaan Salon Viestissä ja LP Viestissä viisi kertaa Suomen Cupin. Kaikkiaan 27-vuotiaalla liberolla on SM- ja cupmitaleja kasassa huikeat 14 kappaletta joista Salon vuosilta tusina.
Hämäläinen palaa omien sanojensa mukaan Saloon kuin kotiin.
– Saloon on mukava palata, vähän kuin palaisi kotiin. Täällä on paljon jo entuudestaan tuttuja ihmisiä mutta myös uusia kasvoja.
Urheilutoimenjohtaja/päävalmentaja Tomi Lemminkäinen ottaa yhden seurahistorian tärkeimmistä pelaajista lämmöllä takaisin puna-mustapaitoihin.
– Hiltsun saavutukset kertovat totuuden pelaajan tasosta. Hienoa päästä taas tekemään yhteistyötä hänen kanssa. Hiltsulla tulee olemaan iso rooli vastaanotossa/puolustuksessa ja pelisysteemi rakennetaan sen mukaan.
Hillaelina opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä ja opinnot jatkuvat täydellä teholla myös ensi syksynä. Sen vuoksi lajiharjoittelu viikolla tapahtuu Jyväskylässä, todennäköisesti sekä paikallisen nais- ja miesjoukkueen harjoituksissa.
Hämäkäisen sopimus L Viestin kansa tarkoittaa sitä, että Roosa Koskelo ei pelaa ensi kaudella LP Viestin riveissä.
Seura ja Rose ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä; Koskelo havittelee pelipaikkaa ulkomailta.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: