Kauppias Eemeli Aaltonen iloitsee Salon K-Citymarketin remontin valmistumisesta

Kauppias Eemeli Aaltonen on tyytyväinen uudistuneen kauppansa tiloihin ja toimivuuteen. – Saimme ruokakaupan puolelle lisää neliöitä ja hyllymetrejä. Se tarkoittaa helpompaa kulkemista ja isompia valikoimia.

Salon K-Citymarketin keväällä alkanut remontti on valmis.

Kauppias Eemeli Aaltonen on tyytyväinen uudistuneen kauppansa tiloihin ja toimivuuteen.

– Remontti oli iso, mutta kauppa pidettiin koko ajan auki. Iso kiitos kuuluu rakennusyritys Ville Kauppi Oy:lle.

Kokonaisuus vaati ammattitaitoa mutta myös asiakaspalvelutaitoja rakentajilta, Aaltonen kiittelee. Viimeiset rakennustelineet ja nostimet poistuivat sovitusti jouluviikolla.

– Ruokakaupalle kylmäkoneiden ja pakastealtaiden uusiminen oli iso investointi. Rakennus itsessään oli hyvässä kunnossa, mutta nyt oli oikea aika tehdä kokonaisremontti.

Aaltonen sanoo, että kauppa kävi myös remontin aikana hyvin. Nyt palvelutiskit on saatu jälleen täyteen toimintaan ja käytävillä riittää aiempaa paremmin tilaa.

– Saimme ruokakaupan puolelle lisää neliöitä ja hyllymetrejä. Se tarkoittaa helpompaa kulkemista ja isompia valikoimia.

Kaksi ja puoli vuotta Salossa kauppiaana toiminut Aaltonen laajensi pian aloittamisensa jälkeen K-Citymarketin aukioloaikoja. Nyt tehty remontti auttaa vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja tuomaan valikoimiin myös erikoisempia tuotteita.

– Haluan tehdä tästä entistä paremman kaupan. Se onnistuu, kun on hyvä henkilökunta ja paljon käsipareja asiakkaita palvelemassa.

Aaltosen mukaan Salon K-Citymarketin sijainti on erinomainen. Postin, Alkon ja apteekin palvelut tuovat liikennettä ja palvelut tukevat toisiaan.

– Nyt remontin valmistuttua pääsemme virittämään kauppaa ja keskittymään asiakastyytyväisyyteen.

Tarkasti kävijämääriä seuraava kauppias haluaa palvella salolaisia mahdollisimman hyvin. Kesällä liikkuu paljon mökkiläisiä, joita varten valikoimia tarvittaessa kehitetään.

Aaltonen kannustaa nuoria ja opiskelijoita kaupan alalle; työssä oppii asiakaspalvelua ja sosiaalisia taitoja, joista on hyötyä myöhemmin elämässä.

– Ruokakaupassa on nelisenkymmentä työntekijää ja saman verran myös Keskon puolella. Kauppaan on ollut helppo saada osaavaa henkilökuntaa; myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Salon K-Citymarketin huhtikuussa alkaneen remontin aikana uusittiin rakennuksen tekniikka lattiasta kattoon; myös pihan parkkipaikat saivat uuden pinnan. Viemäröinti, sähköt, ilmastointi ja kiinteistön valaistus ovat nyt uutta.

Ruokakaupan uudet kylmälaitteet, pakastealtaat ja muun muassa ledvalaistus ovat viimeisintä tekniikkaa; ympäristöystävällisiä ja säästävät energiaa.

Kaikkiaan 12 miljoonan euron remontin kustannukset jakaantuvat kiinteistön omistajan eQ:n, Keskon ja kauppiaan kesken.

– Myös henkilökunnan sosiaalitilat on uusittu, kuten myös asiakasvessat, kassat ja esimerkiksi pullonpalautusautomaatti. Noutopalvelu toimii kuten aiemminkin.

Cittarin kalatiski palvelee taas täydellä teholla kalojen ystäviä. Leipomopiste toimii kaikkina päivinä, myös sunnuntaisin.

Neljännen polven kauppias tutustui aikanaan alaan isänsä K-Citymarketissa Turun Kupittaalla. Saloon Aaltonen tuli Hämeenlinnasta heinäkuussa 2021.

– Remontin suunnittelu alkoi melkein heti. Nyt projekti on valmis ja pääsemme keskittymään kaupan päivittäisten toimintojen kehittämiseen. Asiakkaiden toiveseinä on taas paikallaan; sitä tykkää moni seurata, Aaltonen naurahtaa.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: