Nordean puhelinpalveluyksikkö voi kasvaa Salon Meriniityssä jopa 150 työntekijään

L30-14 PM Nordea
Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Sjöholm, Nordean Lounais-Suomen ja Ahvenanmaan aluejohtaja Tarja Rosama, vähittäispankin johtaja Topi Manner, varajohtaja Jussi Mekkonen, puhelinpalvelun yksikönjohtaja Sari Tempakka, kaupunginjohtaja Antti Rantakokko ja Turun aluejohtaja Jan Söderholm kertoivat perjantaina Nordean puhelinpalveluyksikön tulevaisuudesta.

Pekka Mäenpää

Nordean Saloon perustettavaan puhelinpalveluyksikköön rekrytoidaan ensimmäisessä vaiheessa noin 60 työntekijää. Nordeassa kuitenkin uskotaan, että puhelinpalvelujen kysyntä kasvaa ja lisää väkeä tarvitaan.
Nordean vähittäispankin johtaja Topi Manner sanoo, että puhelinpalvelukeskuksen optimaalinen koko voisi olla Salossa noin 100-150 työntekijää.
– Näin olleen Nordealla voi tulevaisuudessa olla Salossa jopa 180 henkilöä töissä, kun mukaan lasketaan Nordean Salon konttorin reilut 30 työntekijää, Manner sanoo.
Mannerin mukaan Nokia Business Centeriin rakennettavat toimitilat skaalautuvat ja antavat mahdollisuuksia kasvuun. Nordean asiakkaat haluavat yhä enemmän neuvontaa puhelin- ja verkkotapaamisissa ajasta ja paikasta riippumatta.
– Panostamme niihin palveluihin, jotka kiinnostavat asiakkaitamme. Asiakkaat arvostavat sitä, että pankkiin voi soittaa mihin aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä. Neuvonta puhelimessa ja verkossa lisääntyvät. Asiakaspalveluumme tulee yli kaksi miljoonaa yhteydenottoa vuodessa, ja nyt asiakas voi myös varata ajan neuvojan kanssa ja saada kotisohvalta asiantuntijan apua vaikkapa säästämisessä aamusta iltamyöhään, Manner sanoo.
Salon valintaan Nordean puhelinpalvelukeskuksen sijoituspaikaksi vaikuttivat erinomaisen sijainnin lisäksi osaava työvoimareservi ja helposti käyttöön otettavat toimitilat. Myös Salon kaupungin ja Yrityssalon aktiivisuus kaupungin markkinoinnissa oli tärkeä asia.
Kaupunginjohtaja Antti Rantakokko kiitti Nordeaa kaupungille tärkeästä investointipäätöksestä.
– Salolle tämä on loistouutinen. Nordea teki erinomaisen valinnan, sillä Salosta löytyy heille kaikki tarvittava. Ja mikä tärkeintä, Saloon syntyy uusia työpaikkoja osaaville ihmisille.
Rantakokko muistutti, että Salo on ollut rakennemuutospaikkakunta jo miltei viisi vuotta, joten Nordean päätös on kaupungille henkisestikin tärkeä.
– Tämä on myös osoitus siitä, että pitkäjänteinen työ työllisyyden hyväksi kantaa hedelmää ja että sitä on syytä jatkaa, Rantakokko sanoo.
Nordean vähittäispankin johtaja Topi Manner kertoo pankin arvioineen tarkasti eri vaihtoehtojen vahvuuksia.
– Päätimme perustaa uuden yksikön Saloon, koska kaupungissa on paljon innokasta, osaavaa ja sitoutunutta työvoimaa Nordean tarpeisiin. Myös Nokian vanhat valmiit ja modernit toimitilat hyvien yhteyksien päässä vaikutti päätökseemme.
– Kaupungin kokema voimakas elektroniikkateollisuuden rakennemuutos viime vuosina on myös suomalaisten tiedossa. Voimme osaltamme vahvistaa kaupungin elinkeinopohjaa ratkaisullamme, Manner sanoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: