Pekka ”Kyde” Kytösaho vuoden positiivisin salolainen

Nettiin-Positiivisin-salolainen-Kyde

Aloha from Salo -konserttikiertueesta tunnetuksi tullut Pekka ”Kyde” Kytösaho on valittu tämän vuoden positiivisimmaksi salolaiseksi.

Salon Nuorkauppakamarin järjestämän vuoden positiivisin salolainen –kilpailun voittaja paljastettiin torstaina iltatorilla, jossa kunniamaininnalla palkittiin myös monitoimiyrittäjä Tony Hellström.

Pekka Kytösahon ansioihin kuuluu erityisesti musiikkialan osaajia yhteen koonnut Aloha from Salo –produktio, joka pohjautuu Elvis Presleyn vuonna 1973 satelliittiyhteydellä välitettyyn Aloha from Hawaii – konserttiin.

Nyt 40 vuotta myöhemmin yli kaksikymmentähenkinen orkesteri esittää positiivisen tervehdyksensä aktiivisesta Salosta.

Kytösahoa äänestäneet kuvaavat voittajaa aina ystävälliseksi ja positiiviseksi ihmiseksi, joka ahkeruudellaan ja asenteellaan on tuonut monelle iloa ja uskoa arkeen. Samalla voittaja on produktionsa kautta tuonut esille paikallista osaamista sekä markkinoinut Saloa raikkaalla otteella eteenpäin.

– Kiitän sydämeni pohjasta tästä palkinnosta. Uskon, että nyt myönnetty palkinto on paras tunnustus koko produktiolle. Noin 40-henkisellä työryhmällä – lavalla ja lavan takana – on iloinen ja positiivinen asenne, todellinen tekemisen meininki, vastapalkittu ”Kyde” sanoo.

Positiivisuus
on tärkeä asia

Kytösahon mukaan positiivisilta ihmisiltä saa energiaa.

– Kannattaa kysyä aika ajoin itseltään olenko sellainen vai vienkö muilta energiaa. Tietenkin tulee vaikeitakin aikoja, mutta positiivisella ajattelulla luovuus säilyy ja vaikeudet ovat helpommin voitettavissa, Kytösaho uskoo.

Hänen mukaansa tunnustus on erittäin mieluinen, koska itse Elvis Presley palkittiin vuonna 1971 Yhdysvaltojen Nuorkauppakamarin toimesta palkinnolla ”kymmenen merkittävää amerikkalaista nuorta menestyjää”.

– Elvis on suuri innoittajani ja hän on mielestäni kaikkien aikojen positiivisin henkilö – aina kohtelias muita kohtaan antaen valtavasti energiaa ihmisille, vielä 36 vuotta kuolemansa jälkeen.

Salon Nuorkauppakamari halusi palkita kunniamaininnalla paljon ääniä keränneen pitkäaikaisen yrittäjän Tony Hellströmin. Äänestäjien ja raadin mukaan Tony on aina energinen ja puuhakas ja hänestä löytyy rohkeutta yrittää.

– Laulu ja nauru siivittävät tätä jokapaikan ”Puuhapeteä”, joka palvelee ilolla asiakkaitaan ja tartuttaa iloista mieltä ympärilleen, Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Päivi Savolainen kertoo.

Hellström toimii yrittäjänä monessa palvelualan yrityksessä, joihin kuuluu muun muassa täyden palvelun kyläkauppa ja Ravintola Kotkanpesä Särkisalossa, josta yrittäjän ura alkoi vuonna 2002. Tällä hetkellä Tony pyörittää yhteensä kahdeksaa palvelupistettä ympäri Salon seutua.

Palkinnon luovuttivat Salon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitanen sekä Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Päivi Savolainen.

Salon Nuorkauppakamari  järjesti positiivisimman kampanjan kymmenennen kerran.

– Vuoden positiivisimman salolaisen valinnan tarkoituksena on herättää paikkakuntalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, mahdollisuudet ja usko tulevaisuuteen, puheenjohtaja Savolainen sanoo.

Voittaja sai Positiivareiden kunniakirjan sekä Salon Kukkakorin lahjoittamat kauniit kukat.
Raatiin kuuluivat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitanen, Salon yrittäjien edustaja Matti Suokorpi, Kauppakeskus Plazan toimitusjohtaja Anni Rasilainen, Salon Citymarketin kauppias Tom Eriksson,  Salon Seudun Sanomien toimitusjohtaja Kirsti Kirjonen, Salonjokilaakson päätoimittaja Pekka Mäenpää, Suvisalo ry:n puheenjohtaja Tarja Hiltunen sekä Salon Nuorkauppakamarista puheenjohtaja Päivi Savolainen ja projektipäällikkö Jussi Luoto.

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: