Ronja Heikkiniemi jatkaa LP Viestissä

WP_20150525_15_32_41_ProLP Viesti julkaisi maanantaina kolme uutta pelaajasopimusta.
Lentopallon Mestaruusliigan seitsenkertaisen mestarin toiseksi passariksi tulee kokenut Sari Tauriainen ykkösarjan HEL Volleystä. Toiseksi liberoksi siirtyy OrPosta  Outi Immonen, joka viimeksi pelasi Mestaruusliigaa Oriveden Ponnistuksessa.
Ykkösuutinen lienee kuitenkin se, että salolainen huippulupaus Ronja Heikkiniemi jatkaa joukkueessa vuoden sopimuksella.
Sari Tauriainen on kuusamolaisen Pallo-Karhujen kasvatti ja aloitti uransa jo vuosituhannen vaihteessa pohjoisen Suomen joukkueissa. Vuonna 2006 siviilielämä toi hänet Porvooseen ja viimeiset vuodet hän on pelannut Porvoon, Espoon ja Helsingin joukkueissa. Hän on aloittamassa jo 16. sarjakauttaan. Lentopallon ohella hän pyörittää omaa kirjanpitoalan yritystään.
Sari Tauriaiselle avautui paikka LP Viestissä, kun jo viime kaudella Salossa pelannut Venla Hyttinen haki opiskelupaikkaa Oulusta eikä salolaisseura voinut jäädä odottamaan hänen pääsykokeidensa tulosta.
Jo aiemmin LP Viesti on tehnyt sopimuksen valkovenäläisen passarin Tatsiana Mysliuchykin kanssa.
LP Viestin toiseksi liberoksi tulee Outi Immonen, jolla on takanaan jo 106 pääsarjaottelua.  Kerimäen Lentopallon kasvatti on pelannut Joensuun Prihoissa, Pislaplokissa, Pieksämäellä ja Orivedellä.
Nyt julkistettujen sopimusten jälkeen LP Viestillä on yhteensä 11 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: