Salo KnockOut Night lauantaina – Jarkko Putkosen vastustaja vaihtuu

Jarkko Putkonen ottelee lauantaina Salohallissa.

Lauantaina järjestettävän Salo KnockOut Night’in otteluohjelma koki eilen tiistaina yllättävän muutoksen, kun Suomen Tansanian suurlähetystö kieltäytyi myöntämästä Jarkko Putkosen vastustajalle Adam Ngangelle Schengen-viisumia.

Suurlähetystön kielteisen vastauksen tavoitettua puolilta päivin Salo KnockOut Night’in järjestäjät alkoi kuumeinen kymmenen tunnin puhelin- ja sähköpostirumba korvaavan ja vertailukelpoisen vastustajan löytämiseksi.

Iltakymmeneltä oli uuden vastustajan nimi valmiina: Damian Leonardo Yapur, Madridiin asettunut entinen painoluokan Argentiinan mestari!

32-vuotias Yapur on otellut urallaan 33 paidatonta kamppailua ja saldo otteluista on täysi tasapeli. 15 voittoa, yhtä monta tappiota ja lisäksi kolme ratkaisematonta. Maansa kevyen välisarjan mestariksi Yapur iski lokakuussa 2017 pistevoitolla Mauro Godoysta ja menetti mestaruutensa nykyiselle IBO-liiton maailmanmestarille Jeremias Poncelle kahdeksaa kuukautta myöhemmin.

– Taisi tulla vielä odotettuakin kovempi ottelu eteen. Taitava, tyylikäs kundi ja erityisesti tarkka vastaiskijä, kertoo Jarkko Putkonen ensihuomioistaan Yapurin osalta.

– Mutta voitettavaakin on ottelussa entistä enemmän. 100 sijaa itseäni ylempänä BoxRecin rankingeissa ja ottelulista sisältää kosolti kovia miehiä. Eli voitto nostaisi kyllä omaa statusta uran viimeistä kevättä ajatellen huomattavasti. Nyt täytyy vaan luottaa siihen, että hyvä valmistautumisjakso kantaa hedelmää, vaikka ottelutaktiikat menivätkin lopussa uusiksi, Putkonen sanoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: