Salon iltatorikesä alkaa Egotripillä

Michael Monroe villitsi iltatorikansaa myös vuonna 2018. Tulevana kesänä Monroe esiintyy Salon torilla 11. heinäkuuta.

Salon Iltatorit alkavat 6. kesäkuuta Egotoripin keikalla ja päättyvät Uniklubin soundien hiljentyessä 8. elokuuta.

Siinä välissä kymmenet tuhannet kesäihmiset saavat nauttia paitsi iltatorien musiikista, myös Salon torin tunnelmasta ja muusta tarjonnasta.

Salon Iltatoreja järjestävän yhdistyksen puheenjohtaja Antti Ketonen esiintyy itse iltatorilla juhannusviikolla. Hän on tyytyväinen kesän artistikattaukseen ja ennen kaikkea yhteistyökumppaneiden mukanaoloon.

– Salon kaupunki ja yritykset mahdollistavat myös nimekkäiden artistien saamiseen Saloon.

Ketonen, Ville Virtanen ja Riikka Helenius kertovat, että iltatorien ohjelmaa tehdään tutulla aikataululla. Artistit aloittavat iltakuudelta, mutta tori on avoinna jo aamukuudesta alkaen.

Egotripin jälkeen seuraavalla viikolla iltatorin lavalle astelee Stig ja juhannusviikolla siis Antti Ketonen. Heinäkuun aloittaa Elastinen, Michael Monroe jatkaa ja lähiruokailtaa säestää Hurma.

Pauli Hanhiniemi aloittaa elokuun.

– Nuorten iltaan kesäkuun lopulla on artisti vielä hakusessa; heinäkuulle olemme alustavasti varanneet Dingon; illan isäntää vielä etsiskellään, Ketonen vinkkaa.

Pekka Mäenpää

Salon Iltatoreja järjestävän yhdistyksen puheenjohtaja Antti Ketonen esiintyy itse iltatorilla juhannusviikolla. Hän on tyytyväinen kesän artistikattaukseen ja ennen kaikkea yhteistyökumppaneiden mukanaoloon. Kuvassa myös Riikka Helenius tiistain tiedotustilaisuudessa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: