SaloShops -yrittäjät aamukahvilla Salonjokilaaksossa

salshopsaamu
SaloShops yrittäjät tapasivat Salonjokilaaksossa perjantaina.

Parikymmentä SaloShops -yrittäjää kokoontui perjantaina aamukahville Salonjokilaaksoon.
Yrityssalon Maija Pirvola kertoo, että SaloShops – kaupan alan aamussa pohdittiin kaupan alan murrosta, joka näkyy myös Salossa.
– Niin asiakkaiden ostotottumukset ja tarpeet kuin kaupan käytössä oleva teknologiat muuttuvat todella nopeasti. Keskustojen hyvät liikepaikat ovat uhan alla ja tämä ilmiö toistuu monessa Suomen kaupungissa. Pohdimme mitä voisimme tehdä yhdessä sen eteen että Salo olisi entistä houkuttelevampi vaihtoehto shoppailukohteena, Pirvola kertoo.
Yrityssalon Elina Ilmanen alusti keskustelua vahvemmasta sähköisten palvelujen hyödyntämisestä. Kahvin lomassa keskusteltiin yritysten digi- ja somenäkyvyydestä ja DigiSalon ajankohtaisista tilaisuuksista.
Juha Metsänoja informoi yrittäjiä työllistämiseen liittyvistä mahdollisista.
Ohjelmassa oli myös keskustelua yritysten yhteistyöstä toimitusten kanssa. Turun Sanomien Lilli Jokela ja Salonjokilaakson Pekka Mäenpää kertoivat, kuinka olla yhteydessä lehtien toimituksiin.
Salon kaupungin markkinoinnin syksyksi suunnittelemasta shoppailukampanjasta kertoi Salon kaupungin markkinoinnin suunnittelija Sanna Lammervo.

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: