Salosta Suomen yritysystävällisin ja asukasystävällisin paikkakunta vuonna 2023

Salon kaupunki, Yrityssalo, alueen viisi yrittäjäyhdistystä ja yrittäjänaiset sekä kauppakamariosasto ja nuorkauppakamari ovat allekirjoittaneet tavoitesopimuksen kaupungin ja yrittäjien kevään yhteisillassa torstaina 31.5. Päämääränä on yhdessä rakentaa Salosta Suomen yritys- ja asukasystävällisin kaupunki kehittämällä yhteistyötä kaupungin ja salolaisten yritysten välillä sekä yhdessä vaikuttaa Salon positiiviseen kehitykseen.

Yhteisillassa käytiin vilkasta keskustelua ja ideoitiin konkreettisia toimenpiteitä ja yhteistyötapoja, joilla tavoitetta kohti mennään. Salon halutaan jatkossakin olevan mielenkiintoinen ja miellyttävä asuinpaikka, jossa on kiinnostavia työpaikkoja, hyvä palvelutaso niin kauppaliikkeiden kuin julkisten palveluidenkin osalta, hyvät liikenneyhteydet mm. pääkaupunkiseudulle, edulliset asumiskustannukset, viihdyttäviä tapahtumia ja siisti ympäristö. Keskinäistä yhteydenpitoa halutaan kehittää edelleen avoimena ja rakentavana sekä lisätä salolaisten yritysten palveluiden ja tuotteiden tunnettuutta ja sitä kautta kasvattaa paikallisia hankintoja. Tärkeäksi nähdään myös se, että salolaiset yhdessä kertovat positiivista viestiä eteenpäin omasta kaupungistaan.

Allekirjoittaneet jakavat ajatuksen siitä, että Salo voi jatkossakin niin hyvin kuin sen yritykset voivat, sillä ilman yrityksiä ei ole työtä, verotuloja eikä palvelutarjontaa. Salon yrittäjyysilmapiiri on kehittynyt viime vuosina positiivisesti ja tämän vuoden Varsinais-Suomen Maakuntaennusteessa Salo sijoittui neljänneksi. Yhdessä halutaan olla joka päivä parempi.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: