Vilpas rallatteli selvän kotivoiton

Jere Anttila ja Elias Eerkinharju ottelun tuoksinassa.

Vilpas otti perjantaina odotetun ja ison kotivoiton Ura Basketista. Paikalliskamppailu päättyi Salohallissa lukemin 111–77 (59-33).
Vilpas on ollut jo jonkin aikaa turvallisesti Korisliigan neljännellä sijalla, kun taas Ura on menettänyt jo mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan. Yksi illan kohokohdista oli Teemu Rannikon Korisliiga-uran 800:s kolmen pisteen kori; toinen Elias Eerikinharjun tehoilta.
– Tänään oli tilaa heittää ja Mikon oltua sivussa sain otettua aika paljon hänen heittoja. Positiivista oli, että upposi hyvin;  24 pistettä lämmittää ja olin aika yllättynyt yhdeksästä syötöstä.

Vilppaan otteluvalmentaja Jere Anttila otti ensimmäisessä ottelussaan Korisliigan päävalmentajana heti komean voiton. Anttila sijaistaa Sami Toiviaista vielä runkosarjan päätöspelissä Seagullssia vastaan.
– Sain tiedon 48 tuntia sitten tästä päävalmentajan pestistä ja täytyy nostaa hattua niille valmentajille, jotka hoitavat tämän pestin yksinään. Hommaa on uskomattoman paljon, Anttila totesi.
Hänen mukaansa perjantaina nähtiin yleisöystävällinen peli ja onnistumisia tuli tasaisesti kaikille.
– Selvää on, ettei tämän päivän esitys riitä tiistaina Seagullsia vastaan. Uran 2-3 paikka antoi meille paljon heittopaikkoja niistä syntyi komeat 35 syöttöä. Nyt alkaa scouttaus tiistain peliin ja sitä helpottaa, että pelattiin heitä vastaan viime tiistaina. Pohditaan samalla karanteenivalmentajan kanssa ketkä Helsingissä pelaavat.
Vilppaasta kaikki pisteitä tehneet ylsivät kaksinumeroisille luvuille. Loukkaantumisesta toipuva Aatu Kivimäki kävi jo kentällä ja myös Tuukka Juntunen pääsi jälleen hakemaan kokemusta liigapeleistä.
Illan kokenein ”pelaaja” päätuomari Pekka Saros tuomitsi Salohallissa uransa pääsarjaottelun numero 1201.
– Uusi sataluku lähtee tänään käyntiin, Saros naurahti alkuverryttelynsä lomassa.
Uran Ville Hänninen kertoi vanhan kotihallin tuntuneen ihan kivalta eikä Salohallin raudatkaan olleet niin kovat kuin hän oli muistanut.
–  Tulos ei ollut toivottu, sillä Vilpas on niin hyvä joukkue ettei meidän tämän päivän effortilla tuon parempaa tulosta saa. Yksi peli jäljellä ja halutaan siihen positivinen päätös vaikeaan kauteen.

Pekka Saros tuomitsi Salohallissa uransa 1201 pääsarjaottelun.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: