Vilpas tappioputkessa

Perjantainen 66-92 rökäletappio helsinkiläiselle Seagullseille oli Vilppaalle jo neljäs peräkkäinen pistemenetys. Hyökkäyspelaaminen on tukossa ja asenne kaukana parhaasta.
Joukkueella on ryhtiliikkeen paikka, muuten loppukaudella ei jännitetä sitä, kuka tulee pudotuspelivastustajaksi, vaan ihan jotain muuta. Nyt pelataan Korisliigapaikasta.
Vilpas roikkui lähes 1400 katsojan edessä vielä pitkälle tauolle Lokkien mukana, mutta taistelutahto ja mielikuvitus jäivät pukukoppiin. Seagulls repi kolmannella jaksolla 14 pistettä lisää kaulaa ja peli oli taputeltu jo ennen päätöskymppiä.
Kotijoukkue jäi aivan liikaa Juho Nenosen ratkaisujen varaan. Nenonen teki sen, mitä yksi mies voi ja erehtyi kolmosrajalta vain kahdesti (7/9). Valitettavasti apuja muilta tuli aivan liian vähän. Etenkin sisäpelissä salolaiset jäivät täysin oppipojan asemaan ja se hävisi maalatun alueen taistelun 24-40. Terrence Watson töni Cavell Johnsonin aivan statistiksi ja pallo kiersi pääosan Vilppaan hyökkäysajasta pelkästään kolmoskaarella.
Kun Monyea Prattille ja Doug Wigginsille sattui tavallista vaisumpi ilta, ainekset murskatappioon olivat valmiit. Vilpas oli mukana Ladojen kokoontumisajossa, Seagulls vähintään Tunturirallissa.
Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki antoi kaiken kunnian Seagullseille.
– He tulivat hyvällä intensiteetillä peliin ja olivat erittäin fyysisiä. Meidän peli meni aika pomputtamiseksi ja tänään ei pystytty joukkuetekemiseen pallonliikkeen kautta. Alussa yritettiin mennä sisään, mutta ei saatu sieltä mitään ja jotenkin passivoiduttiin. Paha maku jäi siitä, miten tulimme tauolta kentälle. Pahoittelut salolaisyleisön puolesta. Sisäpelistämme täytyy olla huolissaan, Tupamäki sanoi.
Vilppaan pelit jatkuvat keskiviikkona ”paikallisväännössä” Loimaalla. Bisons ryöpytti perjantaina KTP:tä Kotkassa ja nousi sarjakolmoseksi, joten fanien kannatusta tarvitaan biisoniveräjässä. Perjantaina se kuuluisa ”kuudes pelaaja” hyytyi ensi kertaa tällä kaudella kenttäpelaajien saamattomassa menossa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: