Vilpas tarvitsee tänään voiton Salohallista

Vilpas

Korisliigan puolivälierät ovat edenneet kierrokselle neljä ja jokaisella neljällä paikkakunnalla ollaan tilanteessa 2-1. Torstaina BC Nokialla, Kouvolan Kouvoilla ja Tampereen Pyrinnöllä on mahdollisuus pistää sarja poikki ja edetä välierävaiheeseen. Neljäs ehdokas Kauhajoen Karhu pelaa oman ottelunsa perjantaina Kisahallissa.
Salolaisyleisön kannalta tärkein peli nähdään tänään tietysti Salohallissa, jossa Vilpas hakee ottelusarjan tasoitusta Kouvolan Kouvoja vastaan. Ottelupari on edennyt tilanteeseen 2-1 pelkästään kotivoittojen varassa. Kouvot on ollut kahdesti parempi Mansikka-aholla (+19, +18) ja vastaavasti Vilpas kuritti kymeenlaaksolaisia omassa hornankattilassaan peräti 43 pisteellä. Kotikentällä on siis yllättävän paljon merkitystä.
Vilppaan kannattajajoukko Ultras ja täydet katsomot saavat pistää taas parastaan, kun Kouvot saapuu viimeistä kertaa Salohalliin tällä kaudella. Tarinan juoni on selvä. Vilppaan voitolla joukkueet jatkavat lauantaina vielä kerran Kouvolassa, tappiolla viikinkien upea kausi on ohi ja Kouvot porskuttaa välieriin.
Kello 18:30 nähdään myös, onko Kouvokapteeni Ville Kaunisto mukana neljännessä kohtaamisessa. Kouvolassa konkari oli mukana siviileissä vaihtopenkillä, Salossa ehkä jo Madsenin tuuraajana.
– Madsen on pelannut kaksi kotipeliä Susijengi-tasolla ja sama pitää siirtää myös vieraspelaamiseen, Lehtonen pohti Kouvolassa.
Vilppaan tilannetta helpottaa pelikiellosta vapautuneen Okko Järven saaminen kokoonpanoon. Järvellä pitäisi ainakin virtaa riittää, sillä nuoren miehen pudotuspeliura on kasvanut tähän mennessä vasta yhdellä.
– Nämä ovat hienoja asioita urheilijan elämässä. Ollaan tilanteessa, jossa on mahdollisuus pitää sarja elossa. Nyt vaaditaan hyvää keskittymistä ja tulossa on varmasti hieno tapahtuma täydessä Salohallissa. Olemme tehneet pieniä viilauksia puolustuspäähän ja hyökkäyksessä on tarkistettu muutamia tilanteita. Olemme luottavaisia, että saamme luotua samanlaisia korintekopaikkoja kuin viimeksi Salohallissa, luottaa Mikko Tupamäki.
Vilpas Vikings – Kouvolan Kouvot Salohallissa torstaina kello 18:30. Otteluisäntänä Salon kaupunki, joka järjestää puoliajalla jotain kivaa…

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: