Andy McCoy aloittaa Astrum-Liveklubit helmikuussa

Liveklubin aloittaa odotetun paluun tekevä Andy McCoy

Uusi liveklubi aloittaa helmikuussa Salossa Astrum-areenalla.

Loud ́n Live Promotions yhteistyössä Rock Academyn kanssa tuo uutta potkua Varsinais-Suomen musiikkikulttuuriin kerran kuukaudessa järjestettävällä liveklubilla.
Loud’n Live Promotions:lla on pitkä historia laadukkaana isojen konserttien ja festareiden järjestäjänä ja nyt yritys yhteistyössä Rock Academyn kanssa haluaa antaa uusille artisteille mahdollisuuden astua parrasvaloihin.
– Pitkään ajatuksena olleen idean palaset loksahtivat paikoilleen, kun Astrum-keskus kiinnostui ajatuksesta, kertoo tapahtumasarjan tuottaja Toni Ruohonen.
– Yrityksemme järjestää nyt ensimmäistä kertaa elävän musiikin iltoja Salossa. Jos vastaanotto on hyvä, pyrimme kehittämään tapahtumia ja tuomaan Suomen huippunimet myös Saloon, Ruohonen jatkaa.

Turku Rock Academy on Turun kaupungin nuorisopalveluiden luoma nuorisotyön sovellus, jolla pyritään parantamaan bänditoimintaa harrastavien nuorten edellytyksiä kehittyä musiikin osaajiksi ja mahdollisesti ammattilaisiksi.
Kaksivuotinen Rock Academy -ohjelma tarjoaa mukaan valituille yhtyeille ohjattua studiotyöskentelyä säännöllisesti, ohjattuja treenejä säännöllisesti, musiikkialan ammattilaisten pitämiä klinikoita, esiintymismahdollisuuksia, laadukkaita videotuotantoja ja promokuvia, alueellisen ja valtakunnallisen musiikkialan yhteistyöverkoston sekä tuen Turku Rock Academyltä musiikillisen kehityksen tukemiseksi.
– TRA:n puolesta olemme iloisia uudesta yhteistyöstä ja siitä, että arvostettu promootioyritys ehdotti yhteistyötä uudella liveklubilla, tervetuloa kaikki tukemaan tulevaisuuden huippuja, kommentoi Mark Bertenyi Turku Rock Academysta.

Liveklubin aloittaa odotetun paluun tekevä Andy McCoy, joka julkaisi syyskuussa uuden sooloalbumin 21st Century Rocks 24 vuoden tauon jälkeen. Pitkäsoittoa rakennettiin hartaasti neljän vuoden ajan ja vastaanotto albumille on ollut huikea.
Levy nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan kärkeen. Levy on ollut myös kriitikoiden silmissä arvostelumenestys. Syksyllä järjestetty levyn julkaisukonsertti Helsingissä osoitti bändin olevan timanttisessa iskussa.
Loud’n Live Promotions Oy on Pohjanmaalla vuonna 2004 perustettu tapahtuma-alan yritys. Toiminta kattaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja valtakunnallisesti ympäri vuoden. Toiminnan kulmakivi jo vuodesta 2004 on Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock -festivaali, johon osallistuu kesäisin jopa 60 000 asiakasta. Tavoitamme vuosittain satoja tuhansia asiakkaita. Arvoihimme kuuluu elämysten tuottaminen asiakkaille sekä laadukkaiden ja monipuolisten kokonaisuuksien rakentaminen, joissa asiakkaamme aidosti viihtyvät.

Astrum-Liveklubi starttaa Salossa 7.2.

Ohjelma 7.2:
klo 18.30 Special guest
klo 19.45 Atomic Annie
klo 21.30 Andy McCoy
Liput 28€ / ovelta 30€

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: