Anssi Kela avaa Salon iltatorikesän

Jukka Alanko, Riikka Helenius ja Ville Virtanen ovat olleet rakentamassa Salon iltatorien kesän ohjelmaa.

Salon iltatorikesä alkaa komeasti 8. kesäkuuta, kun lavalle astelee suomipopin suosikkilaulaja Anssi Kela yhtyeineen. Samana päivänä torilla avataan myös Lasten Laulukaupungin laulufestivaalit.

Salon Iltatori ry on koonnut kesäksi mukavan kattauksen kotimaista musiikkia kaupungin ja paikkakunnan yritysten vahvalla tuella.

Yhdistyksen aktiivit Jukka Alanko, Riikka Helenius ja Ville Virtanen kertovat, että kesän budjetti liikkuu noin 150 000 eurossa.

– Puheenjohtajallamme Antti Ketosella on ollut päävastuu artistien kanssa neuvottelemisessa, kolmikko kertoo.

Ketonen tekee itse ainakin salolaisyleisölle uuden aluevaltauksen heinäkuussa, kun hän astelee iltatorin lavalle yhdessä SaloJazz Housebandin kanssa.

Lounaismaan Osuuspankki isännöi Anssi Kelaa ja ensimmäistä iltatoria. Markkinointipäällikkö Emmi Palomäki kertoo, että pankki haluaa olla mukana tekemässä kesää salolaisille ja kesävieraille.

– Viime vuonna isännöimme lapsiperheille suunnattua iltaa ja esiintymässä oli Hevisaurus. Nyt halusimme tuoda iloa ja kesämieltä mahdollisimman suurelle kohderyhmälle, Palomäki sanoo ja kertoo itse osaavansa ison osan Kelan biiseistä.

Kesäkuun toisena torstaina musiikista vastaa Diandra ja juhannuksen alla on Mikko Mäkeläisen ja Netta Skogin vuoro viihdyttää torikansaa.

Kesäkuun lopulla esiintyy Petra ja heinäkuun aloittaa Kake Randelin. Ketosen ja SaloJazzin jälkeen lavalla laulaa 20. heinäkuuta Katri Ylander ja sen jälkeen torstaiksi osuvana Unikeon päivän iltana Yölintu.

Elokuun kahtena torstaina musiikista vastaa ensin yhdistysten iltana Billnäs Music Factory ja metallitorstaina Happoradio.

– Haluamme antaa tänä vuonna illan isännille entistä enemmän tilaa näkyä ja kuulua. Sitä varten esimerkiksi Horninkatu suljetaan säännöllisesti iltapäivästä alkaen liikenteeltä Helsingintien ja Torikadun väliltä.

Muutoin Salon torin elämä kulkee aikaisempien vuosien tapaan.

Länsirannan peräkonttikirppikset jatkavat Iltatoritorstaisin ja niiden paikkavaraukset alkavat jo ensi maanantaina. Lisätietoa ja ohjeita löytyy saloniltatori.fi.

– Lasten kirppis toimii entiseen tapaan. Sinne ei varata paikkoja vaan omansa saa jonottamalla.

Iltatorien esiintyjät aloittavat pääsääntöisesti noin klo 18 ja myyjät ovat paikalla iltakahdeksaan.

Salon tori on toukokuun alusta alkaen avoinna maanantaista lauantaihin aamuseitsemästä kolmeen iltapäivällä. Perjantaisin torilla on pidennetty aukioloaika klo 18 saakka.

Ohjelmalliset sunnuntaitorit jatkuvat entiseen malliin

4. kesäkuuta alkaen.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: