Cup-mestari palaa arkeen – LP Viestillä keskiviikkona vieraspeli LP Kangasalaa vastaan

Tuore lentopallon Suomen cupin mestari LP Viesti palaa arkeen keskiviikkona, kun se matkustaa Mestaruusliigan otteluun LP Kangasalaa vastaan.
LP Viesti on liigan sarjataulukossa toisena. Joukkueella on 14 voittoa 17:sta ottelusta. LP Kangasalan nimi löytyy sijalta kuusi: 15 ottelua, seitsemän voittoa.
Salolaisten 10 cup-mestaruutta, joista kolme nyt peräkkäin, eivät kuitenkaan paina keskiviikon ottelussa. LP Kangasala on vahvistunut ukrainalaisella Yevgeniya Nyukhalovalla, jonka CV:ssä komeilee mm. mestareiden liigaa ja Ranskan ja Sveitsin mestaruudet. Joukkuetta valmentaa salolaisille kovin tuttu, LP Viestissäkin pelaajana hurmannut Virginie de Carne.
LP Viesti lähtee Kangasalan reissulle hakemaan luonnollisesti voittoa. Cup-huuma on nyt takana.
– Maanantai oli vapaapäivä, mutta tiistaina aamulla oli fysiikkatreeni ja illalla kävimme vielä koskemassa palloon. Pelipäivän aamuna on vielä lajitreeni, huikean cup-finaalin pelannut Ronja Heikkiniemi sanoo.
– Kova matsi on tiedossa. Kangasala näytti lauantaina (viisieräinen Suomen cupin välierä HPK:ta vastaan), että se on kovassa vireessä, ja ollut koko alkukaudenkin. Nyt heillä on myös uusi vahvistus, ja pääsemme katsomaan mitä uutta hän tuo peliin, Heikkiniemi miettii.
Heikkiniemi nousi suureen rooliin sunnuntain cup-finaalissa, ja sai myös päävalmentaja Tomi Lemminkäisen estottomat kehut. Pelaaja itse sanoo, että väkevällä HPK-voitolla on varmasti vaikutuksia koko joukkueen loppukauteen.
– Tosi merkittävää oli se, että se oli todella hyvä peli. Molemmat joukkueet pelasivat oikeasti tosi kovalla tasolla. En tiedä mistä se tuli, mutta itsellänikin oli ihan erilainen henkinen voima siinä pelissä.
– Siitä jäi käteen sellainen terve itseluottamus. En usko, että kenelläkään olisi mitään ongelmaa virittäytyä tuollaisen cupin jälkeen liigan runkosarjapeleihin, Ronja Heikkiniemi sanoo.
Keskiviikon Kangasala-visiitin jälkeen LP Viesti palaa takaisin tuttuun Salohalliin, jossa se kohtaa lauantaina 4.2. klo 14:00 alkavassa ottelussa Oriveden Ponnistuksen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: