Salon K-rauta- ja Rautia-kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Salon K-rauta- ja Rautia-kaupat aloittavat uudistustyön tammikuun aikana, minkä seurauksena kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua. Kaupat palvelevat uudistuksen ajan asiakkaitaan normaalisti.
Rautia K-maatalous Salon uudistustyöt aloitetaan tänään perjantaina ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Meriniityksi. Salon K-rauta Passelissa uudistus aloitetaan maanantaina 23.1., ja kauppa jatkaa nimellä K-Rauta Passeli. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.
Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.
– Haluamme olla ihmisen kokoinen kauppa, jossa on kiva asioida. Siksi aiomme entisestään parantaa asiakaskokemusta huomioimalla ja palvelemalla erilaisia asiakasryhmiämme vieläkin paremmin, K-Rauta K-maatalous Meriniityn kauppias Tuomo Erjala toteaa.
– Uudistuksen myötä panostamme erityisesti tuotteiden järkevään ja loogiseen sijoitteluun, hyviin uusiin opasteisiin sekä sosiaaliseen mediaan. Lisäksi teemme asioinnista ja ostamisesta entistä vaivattomampaa ja sujuvampaa niin kaupassa kuin verkkokaupassammekin, K-Rauta Passelin kauppias Tiina Kaarto-Alanko kertoo.
Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.
– Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: