Eemeli Aaltonen K-Citymarket Salon kauppiaaksi

Eemeli Aaltonen aloittaa heinäkuussa K-Citymarket Salon kauppiaana. Nykyinen kauppias Tom Eriksson jää eläkkeelle.

K-kauppias Eemeli Aaltonensiirtyy K-Citymarket Salon kauppiaaksi Hämeenlinnan K-Citymarket Hämeensaaresta, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2019. K-Citymarket Salo on kauppiaan toinen kauppapaikka.

”Lähden Salon K-Citymarketin kauppiaaksi todella innostuneella ja nöyrällä mielellä. Hämeenlinnasta Saloon siirtyminen käy luontevasti, sillä varsinaissuomalaisena yhteistyökumppanit paikallisista tuottajista leipäkuorman kuljettajiin ovat minulle tuttuja. Valinta Salon K-Citymarketin kauppiaaksi on hieno kunnianosoitus, ja jatkan nöyrästi Tom Erikssonin tekemää työtä kaupalla”, Aaltonen kertoo.

Salon K-Citymarketin nykyinen kauppias Tom Eriksson jää kesäkuun lopussa eläkkeelle yli kolmenkymmenen kauppiasvuoden jälkeen. Eriksson aloitti kauppiasuransa Kemiössä vuonna 1988. K-Citymarket Salon kauppiaaksi hän siirtyi vuonna 2006.

”Olen erittäin iloinen, että valittu uusi kauppias on kotoisin alueelta: hän tuntee Varsinais-Suomen ja tavan tehdä kauppaa täällä. Luovutan suuresti arvostamani henkilökunnan hänelle mielelläni. Itse olen ollut kauppiaana kohta 33 ihanaa vuotta, mutta nyt on mielestäni oikea aika antaa nuoremmille vastuu”, Eriksson kuvailee.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää Salon K-Citymarketia edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Salon K-Citymarketin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

”Aion keskittyä kaupalla olennaiseen: päivittäiseen työntekoon kaupalla yhdessä henkilökunnan kanssa asiakastoiveita täyttäen ja ylittäen. Alku meneekin varmasti henkilökuntaan ja paikallisiin asiakkaisiin tutustuessa. Jokainen työtehtävä kaupalla on tärkeä, jotta kaupan toiminta sujuu moitteetta ja kauppakohtainen liikeidea toteutuu. Kauppiaana annan paljon vastuuta eri osastoille, ja heille minun on annettava työkalut toiminnan kehittämiseen. Valikoimien ja lajitelmien kasvattaminen on minulle tärkeää. Myös uusien ruokatrendien kehitys kaupan keittiössä on jatkuvan kehittymisen kannalta hyvin olennaista”, Aaltonen kuvailee.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: