Halikon Prisma Vuoden Leipäkauppa 2014 ehdokkaaksi

Halikon Prisma on valittu ehdolle Vuoden Leipäkaupaksi 2014.
Valinnan ehdokkuudesta ovat tehneet Suomen Leipuriliitto ry ja Turun Seudun Leipuriyrittäjät ry. Ehdokkuudesta Turun seudulla kilpailivat kaikki hypermarketit ja tavaratalot.

Suomen Leipuriliitto ry paikallisyhdistyksineen on käynnistänyt valtakunnallisen Vuoden Leipäkaupan valinnan. Tunnustus myönnetään ensi vuoden helmikuussa päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti paneutunut ja panostanut leipomotuotteiden kauppaan ja huomioinut monipuolisesti kuluttajien toiveet ja tarpeet.

Vuoden Leipäkauppa -tunnustuksella palkitaan sekä kauppa että sen leipäosaston henkilökuntaa suomalaisen leipäkulttuurin ja leivän arvostuksen hyväksi tehdystä työstä. Tunnustuksella on monivuotiset ja arvostetut perinteet, sillä se jaetaan nyt jo kahdeksannentoista kerran.

– Kuluttajat arvostavat leivässä eniten tuoreutta ja makua, joten niistä huolehtiminen on kaupan ja leipurin yhteinen asia. Vuoden Leipäkauppa -kilpailu on tapa edistää yhteistä asiaa suomalaisen leipäkulttuurin kehittämisessä, kertoo Konditoria Nurmi & Sulonen Oy:n toimitusjohtaja Rinne.

Vuoden Leipäkaupan valinnassa joka toinen vuosi kilpailussa ovat mukana hypermarketit ja tavaratalot ja joka toinen vuosi näitä pienemmät päivittäistavarakaupat. Vuoden 2014 Leipäkaupan valinnassa ovat mukana hypermarketit ja tavaratalot.

Laajennuksen ansiosta Halikon Prisman leipäosaston valikoimista löytyy hieman yli 400 tuotetta. johtaja Heikki Keskisen mukaan lähellä tuotettua leipää löytyy runsain mitoin, silä leipähyllyistä löytyy muun muassa Rostenin, Salosen Leipomon, Jokioisten Leivän, Kuiron Leipomon ja monien muiden leipomoiden tuotteita.

– Meiltä löytyy myös Fazer Leipomot Oy:n jauholeipomo, josta on saatavana paikanpäällä leivottuja herkkuja, Keskinen kertoo.

Kun leipäuunista ostoskoriin on matkaa alle viisi metriä, voidaan puhua todellisesta lähileivästä.

– Monet yllättyvät, että meillä ihan oikeasti leivotaan kaupan tiloissa jauhoista asti ja meidän omat taitavat leipurimme leipovat joka päivä maanantaista sunnuntaihin ja vielä pitkin päivää.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: