Harvinaista irkkuherkkua Ylönkylän Firapelissa

nettiin-green-hope-1
Salolainen The Green Hope viihdyttää tulevana lauantaina Firapelin irkkuillassa. Kuvassa vasemmalta Arto Pasio, Jaana Virtanen, Kauko Mäntylä ja Taito Väyrynen. Kuvaaja Satu Pasio.

Heinäkuun loppu tarjoaa irkkumusiikin ystäville Salon seudulla harvinaista herkkua kun Tanssitalo Firapelissa vietetään irlantilaisen musiikin iltaa tulevana lauantaina.

Kautta maailman tunnettu irlantilainen musiikkiperinne elää ja voi hyvin – myös Suomessa. Salon Ylönkylän Firapelissa tämän osoittaa illan mittaan todeksi kolme eri  kokoonpanoa: Culainin Koirat, Ants In The Pants ja The Green Hope. Kaikki kolme bändiä esiintyivät vastikään myös Kaustisen folk-festareilla. Kolmen yhtyeen setit takaavat Firapelissa laajan kirjon irkkugenren valikoimista niin tanssin ystäville kuin kuuntelijoillekin.

Rennon cèil-hauskanpidon aloittaa Arto Pasion vetämä salolainen The Green Hope.
– Soitamme tuttuja, perinteisiä biisejä Molly Malonesta ja Drunken Sailorista alkaen. Muutamat reelit ja jigit höystävät antia. Olemme toimineet vuoden ajan ja tehneet keikkoja tasaiseen tahtiin, Kauko Mäntylä The Green Hopesta kertoo.

Ants In The Pantsilla on jo yli 15-vuotinen historia. Ilona Ala-Leppilammen ja Lasse Suurkarin duo on Suomen lisäksi tehnyt menestyksekkäitä kiertueita Irlannissa.
Viulu ja kitara säestävät parivaljakon iloista irkkumusaa.

Illan päättää Culainin Koirat, joka määrittelee itsensä värikkäästi: irlantilaisen Poques-yhtyeen musiikkia suomeksi esittävä riehakas rähinäremmi. Yhtyeessä laulava Petri Salonen tunnetaan myös Quo Vadis -taustaltaan. Irkkusävelet alkavat soida Firapelissa kello 21.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: