Lauantaina huumaavaa kesämenoa Salo-Volleyssa

Salon Viestin järjestämä Salo-Volley -tapahtuma starttaa huomenna urheilupuistossa.Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja ohjelmaa löytyy kaikkeen makuun ja kaikenikäisille. Markkinointivastaava Johanna Laaksonen kertoo Salo-Volley -buumin kiihtyneen vuosien varrella.
– Siellä on ollut aina todella hyvä meininki ja ihmiset ovat yhtä hymyä. Tänä vuonna ohjelmatarjonta on runsasta ja lapsillekin löytyy puuhaa sekä lauantaille että sunnuntaille. Molempina päivinä Lasten laulukaupungin Salkkuna tulee askartelemaan rytmisoittimia, ja lauantaina tehdään kasvomaalauksia, Laaksonen kertoo.

Ohjelmistoon kuuluu myös livemusiikkia. Keväällä järjestetyssä bändikilpailussa valittiin kolme parasta bändiä, joista kaksi esiintyy suurella lavalla soittaen pop ja rock -musiikkia.

Alueella on paljon erilaisia kojuja, joista voi ostaa ruokaa, t-paitoja, aurinkolaseja ja muuta kesäistä tavaraa. LP-Viestin anniskeluteltta ja kahvio ovat myös auki tapahtuman ajan, joista voi ostaa virvokkeita viilentämään kesän kuumuutta.

Salo-Volleyn iltajuhla alkaa lauantaina kello kahdeksalta ja Laaksosen mukaan meno vain kiihtyy tuolloin. Illalla on luvassa lisää musiikkiesityksiä ja Maria Härmän vetämä tanssishow, joka on tarkoitettu vähän aikuisempaan makuun.
– Yleisön on mahdollista myös osallistua Härmän ohjaamaan tanssikilpailuun, jossa pääpalkintona mies- ja naisvoittajalle on hotellilahjakortit, Johanna valottaa.

Laaksonen on toiminut parina aikaisempana vuotena tapahtuman projektipäällikkönä, mutta tänä vuonna hän aikoo keskittyä hauskanpitoon, pelaamiseen sekä viikon päästä omiin häihinsä.
– Toivon paljon ihmisiä paikalle, koska Salo-Volleyn tunnelma on jotain, mitä ei voi selittää. Se pitää itse kokea.

L31-13-volley-nettiin
Salo-Volleyssä nähdään jälleen vauhdikkaita pelejä ja viihdyttävää oheisohjelmaa.
Kuvaaja Tapio Koskinen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: