Jälleen uusi salolainen elinkeinoasiamiesteko

Tuija Skarpille on luovutettu Salolainen elinkeinoasiamiesteko –kunniakirja.

Kunniakirja luovutetaan teosta, jossa on ansiokkaasti hoksattu mahdollisuus houkutella Saloon uusi yritys ja sen mukana uusia työpaikkoja.

Tuija Skarp kuuli syksyisellä kauppamatkallaan, että hänen arvostamansa tuotetta ei ehkä enää jatkossa valmisteta, koska yrittäjä on jäämässä eläkkeelle.
– Tieto harmitti minua, vaikka tietysti ymmärsinkin tilanteen ikääntyvän yrittäjän kannalta, kertoo Skarp.
– Myöhemmin samana päivänä tajusin yhtäkkiä, että muutos yritystoiminnassa voisi tarkoittaa myös yrityksen muuttoa; ja mikäpä olisi sopivampi paikkakunta uuteen kuin Salo.
Sisäisen elinkeinoasiamiehen kannustamana Skarp palasi seuraavana päivänä kysymään yrityksen yhteistietoja ja välitti ne edelleen tietämälleen kaupungin elinkeinoasiantuntijalle kaupunkikehityksen päällikkö Mika Mannervedelle.
– Ilahduin kovin tästä maanantaiaamun viestistä salolaiselta elinkeinoasiamieheltä, kertoo Mannervesi.
– Siinä oli kaikki jatkotyöhön tarvittava tieto: tieto yrityksen tilanteesta ja yhteystiedot. Näillä pystyimme hyvin aloittamaan sijoittumispalvelun yritykselle.

Sijoittumisneuvonta on edelleen kesken, mutta riippumatta siitä, sijoittuuko yritys Saloon vai ei, on Tuija Skarpin teko malliesimerkki salolaisesta elinkeinoasiamiesteosta ja kunniakirjan arvoinen.
Kunniakirja luovutti Salon kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto ennen kaupunginvaltuuston tänään kello 13.00 alkanutta kokousta.

Salolainen elinkeinoasiamiesteko -kunniakirja voidaan myöntää yksityishenkilölle, joka on omassa arjen toiminnassaan merkittävästi edistänyt Salon myönteistä näkyvyyttä tai uusien yritysten sijoittumista Saloon. Kunniakirjan henkeen kuuluu palkita teoista, jotka eivät vaadi erikoista osaamista, rahaa tai asiantuntijuutta vaan enemmän hoksaamista ja tilanteen hyödyntämistä.

 

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: