Jenni Hiltunen (Petäjäjärvi) LP Viestin toiseksi passariksi loppukauden ajaksi

LP Viesti on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen passari Jenni Hiltusen kanssa. Tyttöni-mellään Petäjäjärvi tutuksi tullut passari täydentää LP Viestin pelinjohdon Sari Tauriaisen kanssa. Salolaisseura on orivesiläiselle tuttu, hän pelasi kaudella 2002-03 Salon Viestissä ja saavutti tuol-loin hopeaa liigassa ja voitti Suomen cupin.
Petäjäjärvi nähdään jo tänään Salohallissa, kun LP Viesti kohtaa Mestaruusliigan ottelussa Meston.
LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen on huojentunut ”passariongelman” ratkettua. Yh-den passarin tilanteeseen jouduttiin, kun Tatsiana Mysliuchyk loukkasi syksyn lopulla polvensa ja joutui leikkaukseen.
– Jenni on meille tuttu pelaaja tuosta yhdestä kaudesta Salossa sekä tietysti vastustajana. Salon Viestin passarina hän jäi ykköspassari Svetlana Krivoulkon varjoon ja silloin harjoittelukin tapahtui pääosin Varalan valmennuskeskuksessa.
– Salosta Jenni siirtyi Oriveden Ponnistukseen ja hän on mielestäni tärkein yksittäinen pelaaja sille, että OrPo on noussut 2000-luvun alun vaisujen kausien jälkeen uudelleen Mestaruusliigan kestomenestyjäksi, arvioi Lemminkäinen.
Lemminkäinen antaa arvoa Jenni Hiltusen johtajaominaisuuksille.
– Jenni on todellinen johtaja kentällä ja värikäs pelaaja niin yleisölle kuin vastustajallekin – sekä tuomareille, Lemminkäinen tietää.
LP Viestin kapteeni ja Jenni Hiltusen monivuotinen maajoukkuekaveri Kaisa Jokinen kuvailee samoin ajatuksin tulevaa seurakaveriaan.
– Petsku on johtajatyyppi ja asennepelaaja. Maajoukkueessa on pelattu samassa joukkueessa, mutta muuten aina vastakkain. Hän on ollut aina paha vastustaja! Hän on sytyttänyt joukkuettaan taistelemaan peleissä. Petskulta löytyy ääntä kentällä ja hän on aikamoinen tuulettaja! On kyllä tullut tutuksi vuosien aikana nämä tuuletukset ja pienet sanailut verkon läpi, lataa ”Kassu”.
Myös pelaaja itse on innoissaan tulevasta keväästä.
– Tomin soitto tuli minulle täytenä yllätyksenä. En olisi ikinä arvannut mihin outoon numeroon vastaaminen johtaisi! Päätös mukaan lähtemisestä oli vaikea, koska meillä on ollut uskomattoman mielenkiintoinen ja hauska kausi Orivedellä 1-sarjajoukkueessa. Haluankin kiittää omaa joukkuettani ja Oriveden Ponnistusta saamastani mahdollisuudesta liittyä LP Viestin joukkueeseen.
– Mahdollisuus taistella pelipaikasta LP Viestissä oli lopulta tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Liitynkin innolla mukaan joukkueeseen, joka on täynnä hyviä pelaajia. Toivottavasti pystyn omalla panoksellani ja kokemuksellani auttamaan joukkuetta pääsemään kaudelle asetettuun tavoitteeseen, toteaa Jenni Hiltunen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: