JJ’s BBQ valittiin Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi

Hampurilaisiin erikoistuneen Burger Lovers Finland -yhteisön avoimessa yleisöäänestyksessä Suomen parhaasta hampurilaisravintolasta annettiin 31 800 ääntä. Voittajaksi nousi JJ’s BBQ.

JJ’s BBQ on aito barbecue-ravintola, jonka ravintoloitsija Jari-Jukka Kallunki on erikoistunut lihan hitaaseen savustamiseen itse valmistamassaan, Suomen suurimmassa smokerissa. Ravintola sijaitsee Salon Meriniityssä.
Kallunki nauttii barbecue-mestarina suurta suosiota sosiaalisessa mediassa ja asiakkaat ovat valmiita ajamaan pitkiäkin matkoja hänen valmistamiensa herkkujen perässä. JJ’s BBQ on tullut tunnetuksi erityisesti lihavalikoimasta ja Black Angus Brisket -burgeristaan. Ravintolan menestys perustuu ruoan tuoreuteen, huippulaatuisiin raaka-aineisiin ja huolellisiin valmistusmenetelmiin.

– Tavoitteenani oli aluksi kiertää mahdollisimman monet festarit aitoja BBQ-herkkuja ja savustimia myyden. Rakensin autotalliini ammattitason keittiön ja myin savustettuja lihoja ulos myös suoraan kotoa. Kolme vuotta sitten otimme vaimoni Marin kanssa rohkean askeleen ja avasimme Salon teollisuusalueelle oman BBQ-ravintolan. Festivaaleilta saatu maine auttoi alkuun ja asiakkaat löysivät meidät pian. Nyt suunnittelemme jo laajentumista, missä tämä upea palkinto meitä varmasti auttaa. Erittäin iso kiitos Burger Lovers -yhteisölle, kaikille asiakkaillemme ja sosiaalisen median seuraajillemme, sekä eritoten mahtavalle henkilökunnallemme, joita ilman emme tätä palkintoa olisi saaneet, kiittää JJ’s BBQ:n ravintoloitsija Jari-Jukka Kallunki.

Äänestyksen tulokset julkistettiin Helsingin Rautatietorilla 18. kesäkuuta saakka vietettävillä Burger Lovers -festivaaleilla.

Tieto JJ´s BBQ:lle myönnetystä tittelistä kerrottiin Burger Lovers Finlandin lähettämässä tiedotteessa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: