Joulumyyjäisten sesonki alkaa viikonloppuna

Ensimmäiset joulumyyjäiset alkoivat Salossa jo alkuviikosta, kun Salon alueen Työttömät ry:n Työsalo avasi omat myyjäisensä Länsirannassa.
-Meiltä löytyy valtavaa valikoimaa uusia villasukkia, lapasia, säärystimiä, villapaitoja, kortteja, koristeita sekä leivonnaisia.

Kolmituotteessa järjestetään torstaina klo 13-18 MarrasHulinat ja avoimet ovet.

Tehtaanmyymälässä ja käsityöläisten myyntitorilla on tarjolla vaatteita, asusteita, lahjatavaroita, keramiikkaa, kukkia, kosmetiikkaa, koruja, käsityöitä ja leivonnaisia.
-Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa ja jouluun valmistautumista. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua eri osastojen toimintaan ja tuotteisiin.

Salon Taiteilijaseuralla on torstaina kadun toisella puolella samaan aikaan ”Joulun Aalloilla” taidemyyntitapahtuma, jossa on myynnissä seuran jäsenten taidetta, taidetuotteita, kortteja ja lahjakortteja Taidelainaamoon.
-Myös Galleriassa olevan seuran juhlanäyttelyn ’’Uusilla Aalloilla’’ teokset ovat ostettavissa. Tilaisuudessa on pientä tarjoilua.

Salon Urheilutalolla järjestetään perjantaina ja lauantaina klo 10 alkaen Salon Suuret Joulumyyjäiset.

Järjestäjien mukaan paikalle on tulossa noin 70 myyjää lahjaideoineen ja jouluisine juttuineen.
-Myynnissä on kädentaitajien töitä, kynttilöitä, leivonnaisia, sisustustavaraa, vaatteita ja paljon muuta itselle ja lahjaksi.

Myös jouluinen kahvio palvelee.

Sunnuntaina järjestetään myös Perinteiset Wiurilan Kartanon Joulumyyjäiset klo 11-15 ravintolan juhlasalissa ja sisäpihalla.

Salonjokilaakso mainitsee tässä jutussa ne lähiajan joulumyyjäisiset, joista se on saanut jotakin kautta tiedon.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: