Jukka Vakulasta Salo IoT Park Oy:n toimitusjohtaja

 

DI Jukka Vakula (42) on nimitetty Salo IoT Park Oy:n toimitusjohtajaksi. Salo IoT Park Oy on Salon kaupungin ja paikallisten sijoittajien perustama kiinteistöyhtiö, joka omistaa Nokian sekä Microsoftin käytössä olleet tuotekehitys- ja tuotantotilat Salon Meriniityssä. Näitä Saloon perustetun teollisen internetin osaamiskeskittymän toimitiloja markkinoidaan Salo IoT Campus -nimellä.  Vakula siirtyy Salo IoT Parkiin Technopolis Oyj:n palveluksesta, jossa hän toimii yksikön johtajana Helsingin alueella.

– Jukka Vakulalla on juuri sitä laaja-alaista toimitilaosaamista, jota Salo IoT Park tarvitsee. Fyysisten tilojen lisäksi on myös oltava näkemys siitä miten kiinteistön työpaikkapalvelut järjestetään ja minkälaisilla toimenpiteillä luodaan ja ylläpidetään yhteisöllisyyttä monen toimijan työyhteisössä, summaa Salo IoT Parkin hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora.

– Näen Salo IoT Campuksen loistavana alustana rakentaa jotain uutta toimialalle ja mahdollisuutena yhdistää Salon maailmanluokan osaaminen ja kansainväliset IoT-toimijat. Salo IoT Campus tulee olemaan aktiivinen ja puitteiltaan ensiluokkainen kohtaamispaikka molemmille. Salo IoT Campuksesta kehitetään kansainvälisen tason osaamiskeskittymä, joka tulee vastaamaan asiakkaiden haastavimpiinkin vaatimuksiin, sanoo elokuun alussa tehtävässään aloittava Vakula.

– Tulen innolla Salo IoT Campuksen kehittämiseen mukaan heti alusta lähtien. Tuon mukanani kokemusta niin palvelu- kuin kiinteistöliiketoiminnasta, Vakula jatkaa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: