Katja Taimela hakee jatkokautta eduskunnassa

Salolainen kansanedustaja Katja Taimela on päättänyt asettua ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa. Vaalit käydään tällä tietoa huhtikuussa 2019. Samalla Taimela kertoo, ettei ole käytettävissä ehdokkaaksi tulevissa maakuntavaaleissa.

– Nyt tämän vaalikauden viimeisten valtiopäivien käynnistyttyä on hyvä saada tulevaisuudensuunnitelmat kirkkaiksi. On selvää, että tapojeni mukaisesti teen kansanedustajan työtä täysipainoisesti vaalikauden loppuun asti. Näin ollen varsinainen vaalikampanja tulee jälleen olemaan suhteellisen lyhyt. Olen kuitenkin todennut, että lukuisten kyselyjen ja tiedustelujen myötä minun on hyvä tehdä jatkohaluni selväksi jo näin hyvissä ajoin, Taimela sanoo.

– Samalla on kuitenkin todettava, ettei aika riitä kaikkeen. Näin ollen olen päättänyt, etten asetu ehdolle mahdollisesti syksyllä pidettäviin maakuntavaaleihin. Haluan tehdä kansanedustajan työtä mahdollisimman täysipainoisesti Salon seudun ja koko maakunnan eteen. Koen, että jokainen tehtävä, johon lähtee, on hoidettava täysillä. Siksi politiikassa on joskus ymmärrettävä myös kieltäytyä mielenkiintoisistakin tehtävistä.

– Mennyt vaalikausi ja hallituksen politiikka, jota on ollut oppositiosta tuskallista seurata, ovat ladanneet minut täyteen taistelutahtoa. Moni ihminen on arjessaan ajettu nyt todella ahtaalle. Yhteiskuntaa on jaettu kahtia. Tähän tarvitaan muutos ja sitä haluan olla tekemässä. Koen, että minulla on verkostot ja osaaminen, joita tarvitaan tuossa tehtävässä onnistumiseksi.

– Olen saanut koko poliittisen urani nauttia hyvin laajasta tuesta. Politiikka ei ole yksilöurheilua. Mitään ei saa aikaan yksin. Siksi toivon mahdollisimman monia ihmisiä mukaan tekemään yhdessä kampanjaa. Matkalle mukaan voi ilmoittautua suoraan minulle, koska kampanjaorganisaation lopullisen kasaamisen aika on myöhemmin.

Salolainen kansanedustaja Katja Taimela on päättänyt asettua ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: