Kauneimpia joululauluja ja jouluisia konsertteja

Ensimmäiset kauneimmat joululaulut kajahtavat Muurlassa ja Teijolla

Kauneimmat joululaulut raikuvat alkaneella viikolla eri puolilla Saloa.

Ensimmäiset kauneimmat joululaulut kajahtavat seurakunnan järjestäminä tänään torstaina Muurlan pubissa klo 18 ja Teijon kirkossa klo 19. Perjantaina lauletaan Alikulman rukoushuoneella Perniössä klo 18 ja sunnuntaina useampaan otteeseen Salon kirkossa. Sunnuntaina Kauneimmat joululaulut -tapahtuma järjestetään myös Angelniemen, Kiikalan ja Kiskon kirkoissa klo 18. Maanantaina lauletaan Hajalan koulussa klo 18.

Joulun tunnelmaa voi kokea myös Kuusjoen kirkonmäellä, jossa nautitaan sunnuntaina joululauluista ja jouluglögistä kirkon ja Viljamakasiinin tunnelmissa. Hyvän mielen jouluglögi Viljamakasiinissa klo 17-20 ja Kauneimmat joululaulut Kuusjoen kirkossa klo 18.

 

Salon musiikkiopiston laulajat jouluisissa tunnelmissa

Salon musiikkiopiston laulajien perinteinen konsertti kuullaan tänään torstaina klo 19 Salon kirkossa.

Konsertissa esitetään jouluisia lauluja sooloina ja moniäänisinä kokoonpanoina. Kuorolauluna kuullaan mm. Sibeliuksen En etsi valtaa loistoa joka lauletaan a cappellana eli ilman säestystä.

Uudempaa säveltuotantoa on Petri Laaksosen Lumivalkeaa, Mel Tormen Joululaulu ja Carola Häggvistin Taivas sylissäni. Perinteisistä joululauluista kuullaan Otto Kotilaisen Varpunen jouluaamuna, Karl Collanin Sylvian joululaulu ja Leevi Madetojan Arkihuolesi kaikki heitä.

 

Mieskuoro Eugan Somerolla torstaina

Somerolaisille tuttu mieskuoro Eugan esiintyy Someron kirkossa tänään torstaina. Nuorten miesten huippukuoro Mieskuoro Euga on somerolaisille tuttu vieras, sillä vuorossa on jo viides vuosi, kun eugalaiset poikkeavat isojen kaupunkien välissä joulun kynnyksellä myös Somerolle.

– Hankien kätkemää -joulukiertueen pääteoksena Someron kirkossa kuullaan tänä vuonna kokonaisuutena ensiesityksensä saava säveltäjä Jukka Linkolan Jouluntähti –sarja, kuorosta kerrotaan.

Hankien kätkemää –konsertti Someron kirkossa to 7.12. klo 19.

 

Jouluisia Elvis-säveliä Kiskon ja Uskelan kirkoissa

Kiskon kirkossa kuullaan tulevana lauantaina jouluisia Elvis-säveliä.

Joulukonsertti  Elvis – Aloha From Christmas sisältää Elvis Presleyn levyttämiä joululauluja ja hartaita balladeja.

Orkesteri ja taustalaulajat takaavat konserttielämyksen. Erityisen konsertista tekee Pekka Kytöahon kahteen Elviksen tunnettuun lauluun tekemät koskettavat suomenkieliset käännökset. Nämä laulut julkaistaan myös yhtyeen tulevalla levyllä.

– Halusimme tällä kertaa tarjota ensimmäisen Elviksen joululauluihin perustuvan konsertin Salon kirkoissa. Olemme esittäneet Elviksen jouluohjelmistoa harvemmin ja nämä laulut antoivat hienon haasteen harjoitella uusia kappaleita. Odotamme innolla näitä konsertteja. Uskomme myös että Elviksen harras musiikki auttaa arjen keskellä kohti joulunajan hiljentymistä ja hartautta, Kytösaho sanoo.

Kytösaho toimii solistina Aloha From Salo –orkesterissa, jonka kuorossa laulavat Elvistä muun muassa Malla ja Roope Pelo, joka toimii myös kuoron johtajana.

Konsertti alkaa klo 18. Toinen Elvis konsertti kuullaan 22. joulukuuta Uskelan kirkossa.

 

Kauneimmat joululaulut raikaavat ympäri Saloa torstaista alkaen.

 

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: