Kavilannummella lauantaina motocrosstapahtuma

Kavilannummella järjestetään lauantaina koko perheen motocrosstapahtuma, jossa pääsee tutustumaan vuosikymmenten takaisin motocrosskuljettajiin ja -pyöriin.
– Kavilannummen motocrossradalle on kutsuttu 1980- ja 90-lukujen ja 2000-luvun alkupuolen aktiivikuljettajia harrastamaan ja muistelemaan menneitä kioskin antimien äärelle. Paikalle toivotaan myös tuon ajan kalustoa ajoon ja näytille. Tarkoituksena on järjestää päivä, jossa pääsee nauttimaan motocrossista monella tavalla, niin ajaen kuin katsoen, Jani Ruokonen kertoo.
Ajopäivä on menneiden vuosikymmenten teemasta huolimatta tarkoitettu myös tuoreemmille harrastajille, jotta esimerkiksi nykyisten junioreiden olisi mahdollisimman helppo tutustua entisaikojen pyöriin ja kuljettajiin.
Paikan päällä on koeajettavissa KTM-, Husqvarna- ja Honda-uutuuksia.
– Tapahtumaa ei järjestä mikään tietty seura, vaan kyseessä on yleinen tapahtumapäivä. Tarvittaessa radalla järjestetään ajovuorot eri ikäisille ja kokoisille kuljettajille ja pyörille.
Tapahtuma alkaa klo 11 on yleisölle ilmainen. Ajaessa ratamaksu on normaali 15 euroa. Vuosimallin 2021 pyörien koeajo on niin ikään ilmainen.
Salon Kavilannummella järjestetään lauantaina kaikille avoin motocrossin ajopäivätapahtuma, jossa on mahdollista nähdä niin pyöriä kuin kilpakuljettajia menneiltä vuosikymmeniltä.
Tapahtuma-aika on kello 11:00-16:00.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: