Kemiönsaaren Venepäivä lauantaina

Lauantaina Kemiönsaarella järjestetään ensimmäistä kertaa Venepäivä. Tapahtuma on hajautettu koko saarelle ja se toteutetaan ns. avoimien ovien ja porttien päivänä. Veneilyalan yrityksiin voi tutustua pääosin heidän omissa tiloissaan ja toimintaympäristöissään klo 10-15 välillä.
-Luvassa on mielenkiintoista ohjelmaa, koeajoja ja tuotetarjouksia, kertoo tapahtuman ideoija Ilmoituslehden päätoimittaja Michael Nurmi.

Lehden nettisivuilla kerrotaan kahden vuoden tauon venemessuissa herättäneen innostuksen Venepäivän ideointiin, jossa nostettaisiin esille veneilyyn liittyviä paikallisia yrityksiä.

Kemiönsaarella onkin suuri veneilyalan rypäs. Kemiössä palvelee esimerkiksi uusi Venekeskus, joka avasi ovensa viime viikolla, Västanfjärdissä Waker Boat löytyy Kalasatamatieltä ja Eugenia jahti on laiturissa Kalkholmenissa. Taalintehtaalla yritykset ovat keskustassa, jossa tarjolla on myös koeajoa. Paikalla on myös meripelastajat, partiolaiset ja merivartiosto. Marinetekin laitureihin voi tutustua Byggigsessä.

Dragsfjärdissä on mahdollista tutustua muun muassa lomakylään. Astrum Veneen Söljeholmenin koeajokeskuksessa voi kokeilla kolmea erilaista uutta venettä. Kasnäsin satamassa ja sen ympäristössä riittää paljon katsottavaa, vierailla voi kylpylässä ja tutustua uuteen ravintolaan ja kauppaan. Kasnäsissa on niin ikään monta yritystä esittelemässä palvelujaan.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: