Kymmenettä kertaa kolmoseen

Auno Lindh, Ville Immonen ja Asko Toivonen osallistuvat Kohtuuden kolmoseen työporukan joukkueessa

Ville Immonen, Asko Toivonen ja Auno Lindh ovat vuosien ajan osallistuneet Kohtuuden kolmoseen osana työporukan joukkuetta.
Ajatus kohtuuden kolmoseen osallistumisesta tuli Jollmaxin pomolta, kun hän kuuli, että Lindh on jo muutaman vuoden ajan osallistunut tapahtumaan. Työporukasta löytyi innostusta ja joukkueen kokoaminen alkoi.
-Kokoonpanomme vaihtelee vuosittain. Tämä taitaa nyt olla kymmenes kerta, kun osallistumme, vaikka firman nimi on vaihtunut välissä.
Kohtuuden kolmonen on miehille tarkoitettu tapahtuma, jossa kuljetaan noin kolmen kilometrin matka joko yksin tai yhdessä, kävellen, loikkien tai juosten kunhan se tapahtuu ilman konevoimaa. Kohtuuden kolmonen on kuitenkin paljon muutakin. Parhaimmillaan Jollmaxin porukka on saanut tapahtumaan kulumaan 14 tuntia, kun kävelyn jälkeen on lähdetty oluelle ja saunomaan. Salossa järjestetään Kohtuuden kolmosen aikaan 18. toukokuuta myös muita tapahtumia, joihin voi helposti poiketa kävelyn lomassa, kertoo Immonen.
-Torilla on Cruising-tapahtuma samana viikonloppuna ja monesti ollaan käyty sitten siinä kattelemassa autoja.
Monen vuoden ajan myös muista osallistujista on löytynyt tuttuja naamoja, vaikka uusia tuttavuuksiakin eksyy mukaan.
Tapahtuman reitti alkaa Maran klubilta ja kiertää jokirannan ja poliisiaseman kautta takaisin urheilupuistolle. Matkan jälkeen päätepysäkillä on tietokilpailu, arpajaiset ja muuta ohjelmaa.
-Ne väittävät, että matka on kolme kilometriä, mutta itse olen sitä mieltä että se on neljä. Tätä uutta reittiä en ole vielä päässyt kulkemaan, mutta pojat on, toteaa Lindh viitaten Toivoseen ja Immoseen.
Vitsaillen he myös toteavat, että tänä vuonna heidän kohdalleen voisi osua myös vihdoin se arpajaispalkinto.
Kohtuuden kolmosen järjestää Ilmari Kiannon Perinneyhdistys K.H.P.V. Salo r.y.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: