Lauri Tähkä tähdittää Suvisalon iltatoreja

Lauri tähkä
Lauri Tähkä saapuu Saloon bändinsä kanssa. Revohkassa soittavat Tähkän lisäksi Arttu Hasu, Jarkko Kumpulainen, Jaakko Kääriäinen, Marko Timonen ja Milla Viljamaa.

Suvisalon iltatoriohjelmat julkistetaan maanantaina, mutta Salonjokilaakso antaa lukijoilleen pienen maistiaisen jo etukäteen.
Kesän iltatorien yksi pääesiintyjistä on eteläpohjalainen Lauri Tähkä, joka esiintyy iltatorilla torstaina 31. heinäkuuta. Pitkän uran Elonkerjuu-bändinsä kanssa tehnyt Tähkä siirtyi soolouralle syksyllä 2011 ja saapuu Saloon taustabändinsä Revohkan kanssa.
Satu Snellman Universal Musicista kertoo, että Tähkä esittää Salossa pääsääntöisesti uusimpia kappaleitaan.
– Keikalla kuullaan musiikkia Polte ja Hurma –levyiltä ja muutamia kappaleita aikaisemmalta Elonkerjuu -ajalta. Nekin ovat toki Laurin omia biisejä, Snellman sanoo.
Monipuolinen Tähkä tunnetaan paitsi musiikistaan myös roolistaan The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän on suunnitellut yhteistyössä Vallila Interiorin suunnittelijoiden kanssa Vallila-kangaskuoseja, joista uusimpia julkistetaan tämän vuoden syksyllä. Tähkä on toiminut myös Kirkon Ulkomaanavun lähettiläänä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: