Lentopallomaajoukkue markkinoi Salon ensi kesän SM-viikkoa

Saksanseisoja Jura teki ohjaajansa Sauli Sinkkosen kanssa virheettömän suorituksen Salon Koirahallissa.

Pekka Mäenpää

Suomen lentopallomaajoukkue on leireillyt viime viikosta asti Salohallissa.

Pitkät miehet on huomattu heidän liikkuessaan kaupungilla ja kauppakeskuksissa ja ihan tarkoituksella joukkue herättää huomiota leirin aikana markkinoidessaan Salossa kesällä 2021 järjestettävää Power Cupia ja SM-viikkoa.

Salon kaupunki on tehnyt lentopalloliiton kanssa yhteistyösopimuksen, jonka mukaan kaupunki saa käyttöönsä videomateriaalia ja valokuvia joukkueesta Salossa. Tiistaina pelaajat kävivät tutustumassa SM-viikon lajeista agilityyn ja speedgolfiin; välissä käytiin kahvittelemassa torilla.
-Meillä on kuvaaja seuraamassa sovitusti maajoukkueen toimintaa. Kaupunki käyttää videoita ja valokuvia omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan. Videoissa ja valokuvissa nostetaan esille eri kohteita, kaupungista kerrotaan.

Joukkue tekee myös itse leirin aikana postauksia omiin näkyvimpiin sosiaalisen median kanaviinsa.

Lentopalloliiton huippu-urheilukoordinaattori Satu Lehto naurahtaa kuulleessaan pelaajien nähdyn nauttimassa vapaa-ajallaan jäätelöä ja muita herkkuja.
-Hyvä vaan. Isot miehet harjoittelevat kahdesti päivässä ja tarvitsevat valtavasti energiaa. Normaalien ruokailujen lisäksi kannan heille välipalaa ja esimerkiksi banaaneja menee kilokaupalla, Lehto sanoo.

Tiistaina joukkue piti vapaapäivää lentopallosta ainakin itselleen rennomman liikunnan parissa.

Osa porukasta kokoontui aamupäivällä Salon Koirahalliin, jossa yrittäjä Katja Taskinen opasti pelimiehiä agilityn saloihin. Lyhyen koulutuksen jälkeen Sauli Sinkkonen ja koira päästettiin irti radalle ja lopputulos oli upea.
-Hienosti ilman virhepisteitä, Taskinen naurahti pelikavereiden antaessa ansaitut aplodit.

Katsomosta aidan takaa kyseltiin Sinkkosen loppuaikaa, kun kokenut passari ja koiranomistaja Mikko Esko pääsi lähtöpaikalle. Tällä kertaa passit eivät osuneet kohdalleen sillä loppuvaiheessa rataa koira meni täyttä vauhtia omia reittejään Eskon merkeistä huolimatta.

Lentopallomaajoukkue saa loppuviikoksi seuraansa Viron maajoukkueen. Pelituntuma saadaan kolmena iltana ja idea on, että Salohallissa voidaan pelata kaksi ensimmäistä ottelua kahdella kentällä.
-Kummallakin maalla on leirityksessä iso ryhmä ja tällä tavalla saadaan kaikille pelituntumaa. Viimeinen ottelu pelataan isolla kentällä, mutta ennakkoon suunnitellusta poiketen ilman yleisöä, Lehto kertoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: