LP Kangasala haki kovan vierasvoiton LP Viestistä

LP Kangasalan hakkuri Gabriela Da Silva oli vaikea pideltävä LP Viestin torjunnalle.

LP Viesti on kovan paikan edessä lentopallon Mestaruusliigan välierissä.
Salolaisjoukkue joutui toteamaan LP Kangasalan tiistaina Salohallissa paremmakseen. Erin 1-3 (25-21, 20-25, 15-25, 13-25) päättyneessä koritappiossa vierasjoukkue oli varsinkin kahdessa viimeisessä erässä jopa ylivoimainen.
Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen ennusti tasaista välieräsarjaa ja sellainen voi olla edelleen edessä. Mutta paljon pitää LP Viestin parantaa saadakseen rikki Kangasalan torjunnan ja puolustuksen.
Seuraava ottelu pelataan torstaina Kangasalla ja lauantaina jatketaan Salohallissa.

LP Viestin libero Netta Laaksonen manasi heikkoja erien alkuja.
– Kun päästettiin kaveri edelle, niin on hankala pelata monta pistettä perässä. Iloa peliin on vaikea löytää, mutta silloin pitäisi vaan kahta kauheammin yrittää luoda henkeä yksittäisistä pisteistä.
Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen pettyi tulokseen ja oman joukkueen peliin.
– Voi olla, että vaikka oltaisiin pelattu hyvinkin, tulos olisi ollut sama. LP Kangasala pelasi loistavasti koko pelin.

LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen taisi jopa yllättyä varanaisisen joukkueensa hyvistä otteista.
– Pelattiin paremmin kuin odotin. Meillä oli todella hyvä fokus hyökkäyksessä ja pelattiin vähillä virheillä koko ottelu. Siinä oli pelin ratkaisu.

Viime vuonna koronan takia välierät luovuttanut  Kangasala toivoo muiden joukkueiden tavoin, että pudotuspelit saataisiin pelattua normaalisti loppuun.
– Pakko nostaa esiin Ronja Heikkiniemi (15/+14) ja Taija Tikka (9/+4), älyttömän kova paikka tulla loukkaantuneen tilalle tällaiseen peliin. Iso kiitos pelaajille, Keränen totesi.

Kangasalta hakkuri Gabriela Da Silva (23/+12) oli hurjassa vedossa ja hyökkäyspeliä täydensivät vielä Roosa Laakkonen (10/+8) ja Emmi Riikilä (9/+4).
LP Viestin Iina Andrikopoulou (11/+7) ei vaikuttanut aivan normaalikuntoiselta ja hän saikin lopussa antaa tilaa Arita Ternavalle (2/0). Kotijoukkueen yleispelaajat Jessica Kosonen (11/0) ja Elena Becheva (8/-4) jäivät tällä kertaa heikoille tehoille ja siihen tulee varmasti parannusta seuraavissa peleissä. Linnea Kuusela (6/+4) tuli jälleen kerran rauhoittamaan LP Viestin vastaanottopeliä ja samalla hän onnistui jälleen kerran myös nelospaikan ratkaisuissaan. Keskipelaajista Kaisa Nyman (7/+5) oli perustasollaan, Anna Czakan ja Linnea Kuusela eivät löytäneet tiistaina parasta rytmiä passari Viktoriia Tuchasvilin kanssa.
– Kaikki pääsivät kokeilemaan välierätunnelmaa, mutta ei löytynyt ratkaisijaa. Virheiden määrä oli liian suuri, päävalmentaja Lemminkäinen totesi.

Kaisa Nyman päättää onnistuneesti Ronja Heikkiniemen estelyistä huolimatta.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: