LP Viesti aloitti voitokkaasti

LP Viestin vahvasti pelanneet Kayla Haneline ja Anu Ennok seuraavat katseella kuinka LP Kangasalan Ronja Heikkiniemi onnistuu nostossaan.

LP Viesti aloitti lentopallon Mestaruusliigan 3-1 kotivoitolla LP Kangasalasta perjantaina Salohallissa.
Yleispelaaja Anu Ennok teki neljän vuoden taon jälkeen vahvan paluun Viestin paitaan hyökkäämällä tehokkaasti (23/+16) ja hoitamalla tarkasti tonttinsa vastaanotosssa.
– Ensimmäinen peli ja olimme alussa hermostuneita. Tyytyväinen olen kolmen pisteeseen, Ennok sanoi. Hän kertoo palanneensa mielihyvin LP Viestin organisaatioon, jossa on mahdollisuus myös koviin kansainvälisiin peleihin.
– Meillä on aika kokenut seitsikko, mutta mukana on myös runsaasti nuorempia pelaajia.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen totesi, että harjoituspelejä ajatellen kumpi tahansa olisi voinut olla ottelun voittaja.
– Tuli tasainen peli kuten oli odotettavissa. Meidän hyvät jaksot olivat tänään pidempiä kuin vastustajalla. Hyökkäyspelissä oltiin tänään edellä, muuten ei, Lemminkäinen sanoi.
Hänen mukaansa LP Kangasala on yksi kauden mitalisuosikeista LP Viestin Hämeenlinnan, Kuusamon ja Liiga-Plokin tavoin.
– Anulle on tullut kokemusta lisää ja hän näytti tänään vaikeilla hetkillä, ettei ole ensimmäistä kertaa ammattilaisena kentällä.

Muita kotijoukkueen onnistujia olivat Nette Peit (17/+11) ja keskipelaaja Kayla Haneline (15/+11), jotka tekivät komean debyytin uudessa seurassaan. LP Kangasala vei Viestiltä erän, mutta voitosta joukkue ei päässyt neljännen erän kiristä huolimatta pelaamaan.

Kangasalan tehopelaaja Mary-Kate Marshall (26/+20) kehui ottelua hyväksi taisteluksi, mutta ei selitellyt tappiota.
Valmentaja Arttu Keränen sanoi taistelun ottelun voitosta jääneen neljännen erän alkuun.
– Lopussa löytyi taas rohkeutta ja rämäpäisyyttä. Kun pelataan hyvin, voidaan voittaa kenet tahansa. Mitali on tavoitteena, Keränen sanoi.

LP Viestin kokenut passari Viktoriia Tuchasvili ja nuori libero Eveliina Rautiainen hoitivat tonttinsa hyvin; keskipelaaja Anna Czakan (8/+4) ja hakkuri Katarina Pilepic (11/+5 ) täydensivät seitsikon tehot.

LP Viestin avausvoittoa seurasi yli 1500 katsojaa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: