LP Viesti ja LiigaPloki tarjosivat Salohallissa huippupelin – tänään uusinta

Voitto maistui viisieräisen taistelun jälkeen.

LP Viesti ja LiigaPloki järjestivät Salohallin eilen melkoisen jännitysnäytelmän. Peli oli molemmin puolin verkkoa ajoittain hyvin korkeatasoista ja myös kovaa taistelua pisteistä. Yleisö nautti ja jännittävä ottelu sai salolaisittain onnellisen lopun.
Tunteet olivat pinnassa niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Päätuomari Ari Rinteen suhteellisen väljä linja sormilyöntien hyväksymisessä aiheutti tunteenpurkauksia niin kentällä kuin katsomossa, vaikka sääntöjen mukaan tulkinta on yksiselitteisesti päätuomarin tehtävä.
Valmentajat Tomi Lemminkäinen ja Jukka Koskinen elivät tunteella mukana ja tuomaritulkinnat, oma epäonnistuminen syötössä ja luotsi Lemminkäinen saivat joukkueensa parhaana pelaajana palkitun Anna Czakanin lämpenemään hetkeksi oikein kunnolla. Czakan latasi viidennen erän ratkaisuhetkillä kovalla potkulla pallon vaihtopenkiltä pitkälle salin toiselle puolelle ja sai tempustaan punaisen kortin.
– Se oli tyhmästi tehty, Anna myönsi.
LP Viestin faniryhmästä käytiin pyytämässä rehdisti anteeksi ottelun jälkeen päätuomari Rinteeltä, joka totesi ihan itse tehneensä ottelun vaikeaksi tuomaristolle.
Joukkueet kohtaavat tänään klo 17 alkavassa ottelussa uudelleen, joten iltapäivällä kannattaa hypätä television kultajuhlista lentopallokatsomoon.

LiigaPlokin tehokkaasti ja näyttävästi iskenyttä amerikkalaisurheilijaa Alex Reidia eivät pysäyttäneet edes Salohallin mainostaulut.

LP Viesti voitti ottelun 3-2 ja viidennen erän 16-14.
LiigaPlokin parhaana palkittu Alex Reid (21/+11) piti peliä tasokkaana.
– Hyvä, korkeatasoinen peli, jossa molemmilla joukkueilla oli hyvää ja huonoa pelissään. Tässä on vähän play off –tunnelmaa, kun pelataan kaksi peliä peräkkäin ja pelikin on sen näköistä, mietti USA-pelaaja.
– Pystyimme käsittelemään kolmannen erän selvän tappion ja nousimme neljännen erän kautta vielä mukaan peliin, mutta lopussa kotijoukkue oli parempi. Lauantaina on hiukan helpompi tulla halliin toiseen peliin, paikka on tutumpi, valot ja kaikki muut, mietti Reid.
LP Viestin parhaana palkittu Anna Czakan (19/+18) oli pitkälti samaa mieltä Alex Riedin kanssa.
– Komppaan kaikkea sitä mitä Alex juuri sanoi. On hienoa, että sarjassa on muitakin kovaa pelaavia joukkueita kuin HPK. Meidän pelissä oli paljon hyvää, mutta vastapainoksi myös huonoa. Toisen erän lopussa oltiin ihan paskoja, latasi Anna suorasanaisesti.
LiigaPlokin päävalmentaja Jukka Koskinen oli osin tyytyväinen tulokseen.
– Saatiin se mitä tultiin hakemaankin. Alussa jalat tuntuivat jääneen pukukoppiin, mutta sitten saatiin peliä aikaan toisessa ja neljännessä erässä. Play off –tunnelmaa oli monin tavoin. Jatkossa meidän pitää saada peli edelleen tasaisemmaksi, Koskinen mietiskeli.
LP Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen ei ollut tyytyväinen joukkueensa viidennen erän syöttövirheisiin, mutta muutoin ottelusta jäi hyvä maku.
– Oltiin varmaan just ton verran parempi joukkue, kuin numerot näyttävät. Hienoa viihdettä, Toivottavasti lauantaina saadaan samanlainen peli, Lemminkäinen sanoi.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: