Protacon laajensi Saloon ja rekrytoi uusia osaajia

Teknologiayhtiö Protacon on avannut uuden alueyksikön Saloon. Nyt jo 13 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Kiinassa toimivan yhtiön toimitilat tulevat Salo IoT Campuksen yhteyteen.

– Protacon on jo palvellut suomalaisia yrityksiä enintään tunnin ajomatkan etäisyydellä kaikissa isoissa talouskeskittymissä. Nyt oli viimein aika laajentua myös Varsinais-Suomeen. Alueella on meille mielenkiintoisia mahdollisuuksia, muun muassa terveysalan digitalisaatioon nojautuvia yrityksiä, vahvaa perinteistä teollisuutta sekä IoT-osaamista. Nämä ja lyhyt etäisyys Turkuun tekevät alueesta houkuttelevan ja innostus on aistittavissa. Salo IoT Campus tarjosi modernit, valoisat ja avarat tilat, Jarkko Kosonen Protaconilta kertoo.

Uudessa toimipisteessä aloittaa ensi vaiheessa yksi asiantuntija. Vahvistukseksi etsitään tulevien kuukausien aikana erityisesti ohjelmistokehittäjiä ja muita IT-osaajia, myöhemmin mahdollisesti myös teollisuuden osaajia.

– Toivotamme Protaconin oikein tervetulleeksi Saloon. Alueella on edelleen Nokian ja sen alihankkijoiden lähdön jäljiltä korkea työttömyysprosentti – toistakymmentä prosenttia – mutta nyt on jo aloja, joissa on jopa työvoimapulaa. Salo IoT Campus on hyvä paikka etabloitua ja verkottua. Täällä on jo yli viisikymmentä yritystä ja autamme yrityksiä sekä rekrytoimaan että löytämään yhteistyökumppaneita, toimitusjohtaja Jyrki Sjöholm Yrityssalo Oy:stä kertoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: