LP Viesti ja VC Kanti Schaffhausen tarjoavat illalla huippulentopalloa Salohallissa

L44-13-PM-Kanti-LP-V-iesti3
VC Kanti Schaffhausen astelee Salohalliin joukkueella Marianne Räss (ylh.vas), Laura Sirocek, Elena Steinemann, Barbara Wezorke, Lucie Rydvalova, Steffi Lehmann, Samantha Middleborn, Dirk Gross, Matthias Lerch (alh.vas.), Zora Widmer, Livia Zaugg, Simona Belotti, Lisa Leu, Chrissi Quade, Laurianne Delabarre ja Mélanie Pauli.
Kuva: Werner Schläpfer

LP Viesti kohtaa tänään sveitsiläisen VC Kanti Schaffhausenin Salohallissa kello 18.30 alkavassa Cev cupin toisessa osaottelussa.
LP Viestin Salon eurocup-viikko käynnistyi jo tiistaina kauppakeskus Plazassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, jossa kotijoukkueen ja sveitsiläisen VC Kantin edustajat kertoivat ajatuksiaan Salohallissa pelattavasta ratkaisevasta osaottelusta.
LP Viesti voitti ensimmäisen osaottelun Sveitsissä komealla 0-3 vierasvoitolla, mikä antaa loistavat mahdollisuudet edetä cupissa seuraavalle kierrokselle.
LP Viestille riittää keskiviikkona kaksi erävoittoa, mutta seuran puheenjohtaja Ilpo Määttäsen mukaan siihen joukkue ei kuitenkaan tavoitetta aseta.
– Lähdemme voittamaan myös toista osaottelua. Eikä vastustajaa voiteta kumartamalla, vaikka voitto Sveitsissä irtosikin numerollisesti helposti, Määttänen sanoo.
Keväällä 2011 VC Kanti voitti kotonaan LP Salon mennen tullen, mutta tilanne kääntyi täysin päinvastaiseksi Salohallissa viikkoa myöhemmin.
– VC Kanti ei todellakaan ole niin huono kuin se avauspelissä oli. Toiseen peliin on keskityttävä yhtä huolella kuin tähänkin, päävalmentaja Kari Raatikainen sanoo.
LP Viestin kokenut yleispelaaja Sini Häkkinen kertoo lähtevänsä keskiviikon peliin innoissaan.
– Hyvillä mielin lähdetään keskiviikon peliin, koska viime viikon reissu oli onnistunut ja ensimmäinen osaottelu sujui meidän osalta mallikkaasti, Sini kertoo.
Hänen mukaansa vastustaja on parempi kuin mitä ensimmäisen pelin luvut kertovat. Ja huolimatta siitä, että peli kääntyi LP Viestille suoraan kolmessa erässä, oli se tasoltaan molemmin puolin hyvää lentopalloa.
– Mitään ihmeellistä ei varmastikaan tähän toiseen osaotteluun keksitä pelillisellä puolella vaan keskitytään nimenomaan pitämään oma peruspelaamisen taso sekä fokus korkealla. Oman syötön täytyy pysyä kovana tämäntasoista joukkuetta vastaan, Sini sanoo.
LP Viesti pelasi edellisen ottelunsa perjantaina Urheilutalolla eli joukkue on saanut kerätä voimia rauhassa.
– Uskonkin, että kaikilla on energiaa ja puhtia keskiviikoksi.
Myös joukkueen kapteeni Kaisa Jokinen on luottavainen ennen h-hetkeä.
– Kovasti odotan jo keskiviikon peliä. Meillä täytyy olla samanlainen asenne ja keskittyminen kuin viime pelissä. Lähdetään voittamaan koko ottelu, Kassu lupaa.
Hänen mukaansa plussaa on se, ettei joukkueen tarvitse matkustaa ja ratkasu nähdään omassa kotihallissa.
– Oma syöttö ja vastaanotto ovat tärkeässä roolissa. Viime pelissä tehtiin tuhoja syötön avulla, joten syöttö pidettävänä vahvana, Kassu sanoo.
Kapteenin mukaan LP Viestin kaikki pelaajat ovat pelikunnossa ja valmiina taistoon.
Perjantaina Salon urheilutalolla LiigaEuraa vastaan paljon peliaikaa saaneet Michaela Madsen, Iida Paananen ja Mira Hämäläinen antoivat sellaiset näytöt, että vaikean paikan tullen valmennusjohto tietää avun löytyvän hyvinkin läheltä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: