LP Viesti teki sopimuksen kokeneen keski-pelaaja Nadezhda Gokhshteinin kanssa

LP Viestin harjoitusringissä reilun viikon mukana ollut kokenut keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein, 33, on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen seuran kanssa. ”Nadja” on ensi kerran joukkueen pelaajana mukana jo torstaina CEV-cupin ottelussa Azeryol BAKUa vastaan.

LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. Siihen tarvittiin niin pelaajan vastaantuloa kuin tukijoidenkin tukea.

– Pelaajaa tarjottiin meille jo viime kesänä, mutta silloin emme olleet kiinnostuneita, koska joukkueemme oli jo valmiina. Marraskuun loppupuolella meihin oltiin taas yhteydessä ja pelaaja oli itse halukas tulemaan meille loppukaudeksi. Vaikka meillä ei ollut akuuttia tarvetta, niin päätimme ottaa hänet testiin ja hän oli mm. mukana Kisakallion kolmipäiväisellä leirillä, kertoo Lemminkäinen.

– Niin leirin kuin muidenkin harjoitusten aikana Nadja osoittautui pelaajaksi, joka lisää joukkueen materiaalia ja tuo lisää kilpailua pelipaikoista. Kun pelaajalla oli kova halu jäädä tänne, tuli paljon vastaan taloudellisesti ja saimme riittävästi yhteistyökumppaneita mukaan lisäpanostuksella niin päätimme tehdä sopimuksen. Ilman yhteistyökumppaneita sopimus ei olisi ollut mahdollista joten isot kiitokset heille, kiittelee Lemminkäinen.

– Nadja on ihan mukavasti ollut mukana treeneissä niin punttisalilla kuin lajiharjoituksissa. Nyt kun Kaisa Jokinen on töiden takia ollut estynyt aamu/päiväharjoituksista, hänestä on ollut meille kuusikkoharjoituksiin apua. Toki yhteistyö esimerkiksi passarien kanssa on ihan alkutekijöissään, kuvaili päävalmentaja Kari Raatikainen testijakson aikana.

Nadezhda Gokhshtein on syntymänimeltään Sak ja Venäjän kansalainen. Hän on syntynyt Karjalan alueella Petroskoissa ja pelannut useissa huippuseuroissa Venäjällä, Turkissa ja Azerbaidjanissa. Lentopallosta hänellä on ollut taukoa parin kauden verran, koska perheeseen syntyi vauva, piakkoin 1-vuotias Taisija-tyttö. Nadja Gokhshtein asuu miehensä kanssa Viipurissa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: