Mathidedaliin avattiin hotelli

Mathidedahl hotelliMeri-Teijon matkailualueen majoitustarjonta paranee.
Mathildedalin Ruukkitehtailla avattiin alkuviikosta Hotelli Ruukin Majatalo vanhan koneistamorakennuksen yläkertaan.
Yrittäjä Krista Gustafsson kertoo, että Ruukin Majatalo on pieni ja idyllinen hotelli, jossa on kahdeksan kahden hengen huonetta nykyaikaisin mukavuuksin.
– Jokainen huoneista on omanlaisensa. Hotellin sisäänkäynti on rakennettu aiemmin olleen maasillan tilalle. Se antaa persoonallisen lisän koko ruukkitehdasalueen miljööseen, Gustafsson kertoo.
Majoitustilojen määräykset ovat erittäin tiukat, joten hotellitilat ovat lähes kokonaan uutta pintaa.
– Halusimme kuitenkin jättää jotain vanhaakin näkyville. Näin ollen hotellihuoneiden ulkoseinät ovat ajan patinoimat ja muodostavat yhdessä ikkunan kanssa jokaiseen huoneeseen persoonallisen ja kauniin ”taulun”.
Kaikki hotellihuoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella.
– Kylpyhuoneisiinkin olemme halunneet tuoda pientä luksusta ja niissä onkin kaikissa sadesuihkut, hotellia pyörittävä Krista Gustafsson kertoo.

Huoneet poikkeavat perushotellihuoneista värityksensä ja sisustuksensa osalta. Niissä on huomioitu ruukkialueen monisatavuotinen historia ja rakennuksen aiempi käyttötarkoitus.
– Hotellin imago on rakennettu trendikkäästi industrial- ja loft –tyyliin.
Aamiainen nautitaan vieressä sijaitsevan kahvila Kyläkonttorin terassilla tai sisätilassa, jossa ei ole kahta samanlaista pöytäryhmää.
– Aamiaista on tarjolla tilauksesta myös muillekin asiakkaille, Gustafsson lupaa.
Gustafsson pyörittää Mathildedalin Ruukkitehtailla kahvila Kyläkonttoria, hotelli Ruukin Majataloa, sekä kokous- ja juhlapalvelua. Yrityksen tavoitteena on lisätä ja monipuolistaa alueen palvelutarjontaa niin, että ne tukevat toinen toisiaan.
– Haluamme tarjota asiakkaillemme pienen aikamatkan ja aidon elämyksen historiallisessa ympäristössä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: