Virolainen Anu Ennok LP Viestin yleispelaajaksi

Testiin ukrainalaispassari Viktoria Polishchuk

L24-13 PM LP Viesti NETTIIN
Viktoria Polishchuk ja Anu Ennok tutustuivat maanantaina Salohallin harjoitteluolosuhteisiin.

Viron vuoden 2012 parhaana naislentopalloilijana palkittu Anu Ennok vahvistaa ensi kaudella viidettä peräkkäistä lentopallon Suomen mestaruutta syksyllä puolustavaa LP Viestiä.
Ennok saavutti viime kaudella yleispelaajan paikalla Oriveden Ponnistuksen väreissä SM-pronssia ja voitti muun muassa Mestaruusliigan ässäsyöttötilaston.
Viisinkertaisella liigamestari LP Viestillä on nyt tehtynä yhdeksän pelaajasopimusta ensi kaudelle. Lisäksi alkaneella viikolla joukkueen testattavana on ukrainalainen passari Viktoria Polishchuk, joka pelasi viime kauden Kazakstanissa (VC Astana), sitä ennen useita vuosia Romaniassa.
– Anu Ennok oli Mestaruusliigakauden jälkeen Viron maajoukkueen mukana myös MM-karsinnoissa, joista Viro selvisi lohkonsa voittajana suoraan kolmannelle kierrokselle tammikuussa. Viron vastustajat karsintalohkossa olivat Islanti, Latvia ja Liettua, puheenjohtaja Ilpo Määttänen kertoo.
21-vuotias ja 175-senttinen Anu Ennok kuului OrPon avainpelaajiin Mestaruusliigassa: hän oli joukkueensa paras ässäsyöttötilaston lisäksi kokonaispisteissä ja hyökkäyspisteissä.

LP Viestin pelaajasopimustilanne 10.6.2013:

Anu Ennok, yleispelaaja (EST)
Mira Hämäläinen, hakkuri
Sini Häkkinen, yleispelaaja
Kaisa Jokinen, keskipelaaja
Roosa Koskelo, libero
Noora Kosonen, yleispelaaja
Michaela Madsen, keskipelaaja
Iida Paananen, passari
Dubravka Rakic (SRB), keskipelaaja

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: