Muurlan opisto tarjoaa maksutonta somekoulutusta yhdistyksille

Salonjokilaakso

Muurlan opisto järjestää toukokuussa sosiaalisen median koulutusta yhdistyksille.

Yhdistykset ja some -verkkokoulutuksen aikana vahvistetaan ja kehitetään yhdistyksen sometaitoja suhteessa yhdistyksen toimintaan. Kurssi on osallistujille maksuton,

Kurssin kouluttajan Ida-Maria Tanhuan mukaan maksuton verkkokoulutus osuu oikeaan aikaan tarpeeseen.
– Verkkokurssilla käydään lävitse yhdistyksen tarvitsemia perusasioita, kuten esimerkiksi yhdistyksen paperihallinnon viemistä pilvipalveluihin. Päänäkökulma kurssilla on kuitenkin rakentava somesuunnittelu. Tavoitteena on antaa yhdistyksille parempia valmiuksia hyödyntää somea oman toiminnan näkyväksi tekemisessä

Poikkeusaika on muuttanut akuutisti yhdistysten toimintamalleja. Moni on joutunut viemään nopealla aikataululla viemään sisältönsä verkkoon. Koulutus järjestyy OPH:n hankeapurahan avulla.
– Kurssilla opetellaan sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja tutustutaan kiinnostaviin esimerkkeihin. Jokainen osallistuva yhdistys lähtee kokoamaan omaa somesuunnitelmaa, joka auttaa yhdistystä toimimaan kurssin jälkeen suunnitelmallisesti. Tämän voi lisätä osaksi yhdistyksen toimintasuunnitelmaa vuosille 2020-2022, koulutussuunnittelija Minna Nyqvist sanoo.

Kokoontumisia on viisi kertaa touko-kesäkuussa ja syyskuussa kuullaan kuulumisia. Osallistuminen ei vaadi suuria teknisiä taitoja, ainoastaan laitteen, jolla pääsee nettiin ja mikrofonin. Katse on positiivisella tavalla tulevaisuudessa: millaisia askelia yhdistyksen kannattaa ottaa.
Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä opistoon.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: