Pääministeri Stubb tapasi salolaisia

stubb1
Movember-viiksiin sonnustautuneet Markus ja Aleksi saivat pääministerin nimmarit.

Pekka Mäenpää

Pääministeri Alexander Stubb teki rennon pikavierailun Saloon tiistai-iltana.
Stubb tapasi salolaisia kauppakeskus Plazassa ja jutusteli halukkaiden kanssa niin triathlonista, Movemberista kuin linja-autoliikenteen kipukohdista.
Salolaispojat Aleksi (11) ja Markus (10) tunnistivat kauppakeskukseen saapuneen pääministerin ja kipaisivat välittömästi hakemaan nimikirjoituksen.
– Me nähtiin se ja pyydettiin nimmaria, Movember-viiksiin sonnustautunut kaksikko kertoi.
Poikien viikset oli tehty leimasimella ja myös PM huomasi parivaljakon komeat ylähuulet.
Pääministeri Stubb halusi tapansa mukaan tavata kansalaisia ja olisi mielellään jättänyt ns. virallisen osuuden väliin. Järjestäjien pyynnöstä hän suostui hetkeksi myös mikrofonin ääreen ennen kuin jatkoi keskustelua paikallaolijoiden kanssa.
– Kaksi nopeaa asiaa. Taloustilanne Suomessa on vaikea. Kuusi oikein vaikeaa vuotta olemme joutuneet sopeuttamaan ja valitettavasti sitä joudutaan jatkamaan.
– Toinen asia. Ei vaivuta epätoivoon. Kyllä Suomi lähtee vielä nousuun ja minun mielestäni Salo on tästä hyvä esimerkki, Stubb sanoi.
Yksi pääministerin kanssa muutaman sanan vaihtaneista oli Nuutti Raassina, joka kertoi liittyneensä pääministeripuolueeseen heti Stubbin puheenjohtajavalinnan jälkeisenä päivänä.
– Olisin liittynyt joka tapauksessa. Kuulin juuri silloin, että jo 15-vuotias voi liittyä puolueeseen. Luulin aikaisemmin, että pitää olla 18, erityisesti turvallisuuspolitiikasta kiinnostunut Nuutti kertoi.
Pääministeri Stubb jatkoi Salossa jo tutuksi tullutta linjaansa. Yhteiskuvaan halunneet saivat mitä halusivat ja yhteiskunnallisista asioista viestiä tuoneet saivat niin ikään pääministerin huomion.

stubb3
Sanna Lundström nappasi yhteiskuvan pääministeri Alexanderista ja pojastaan Alvinista.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: