Pahat Mahat valtaa Perniön Kunnantalon

Lauantaina Pahat Mahat saa vieraakseen Improvisaatioryhmä Farssin, jonka kanssa mahojen tiet kohtasivat kesällä Turussa.

Perniöläinen Pahat Mahat -improvisaatioduo Otso Lapila ja Kimmo Lehto näkyy ja kuuluu loppusyksystä kotikonnuillaan yhdessä muusikkonsa Wunder-Ennin eli Elina Leikkosen kanssa.

– Järjestämme Mahapajassamme Pahat Mahat Mahapajan kivanpahat iltapala-ajat eli tuttavallisemmin PMMPKPIPA -improvisaatioklubeja kolmena lauantaina Kunnantalon yläkerrassa.

Tämän viikon lauantaina Pahat Mahat saa vieraakseen Improvisaatioryhmä Farssin, jonka kanssa mahojen tiet ovat kohdanneet aiemmin Turussa.

Toinen kokoontuminen Kunnantalolla on 11. marraskuuta, kun Ohukainen ja Paksunainen eli paimiolaiset Merita Seppälä ja Mira Lattu tulevat kokeilemaan, miten Otson, Kimmon ja Ennin puntti tutisee Perniössä.

– Keväällä Pahat Mahat vieraili Paimion kirjastossa kiivaassa Perniö vs. Paimio -impromittelössä. Taisto oli tasainen, joten nyt on revanssin paikka.

Lauantaina 9. joulukuuta Pahat Mahat kertoo täyttävänsä yhden vuoden.

– Yli 20 esiintymisen ensimmäinen vuosi on tuolloin pulkassa ja on aika juhlistaa siihen mennessä käytyä taivalta.

Illassa nähdään mahojen lisäksi Perniön Höntsäimproilijat sekä ensimmäisen vuoden esiintymisissä mukana olleita vierailijoita.

Iltamat alkavat klo 18, alaikäiset pääsevät maksutta sisään.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: