Rantakokko jätti irtisanoutumisilmoituksen

anttiSalon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko on jättänyt tänään aamulla virallisen irtisanoutumisilmoituksen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitaselle. Irtisanoutumisen syynä on eläkkeelle lähtö.
– Vaikka eläkkeelle lähtö on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa, halusin ensin saada omalta osaltani vuoden 2017 talousarvion valmisteltua, kertoo Rantakokko, joka siis viime perjantaina jätti uransa viimeisen kaupunginjohtajan talousarvioesityksen.
– Kuten jo joissakin yhteyksissä olen todennut, vaihto olisi hyvä tapahtua siten, että uusi kaupunginjohtaja aloittaa uuden valtuuston kanssa kesäkuun alussa, jatkaa Rantakokko.
– Alustavasti aikataulua on pohdittu niin, että uuden kaupunginjohtajan hakuilmoitus julkaistaisiin loka – marraskuun vaihteessa, ensimmäiset haastattelut tehtäisiin joulukuussa ja valtuusto tekisi valinnan helmikuussa. Mutta päätöksen valintaprosessin aikataulusta, hakukriteereistä ja toimintatavasta ylipäätään tekee kaupunginhallitus, muistuttaa Rantakokko.
Irtisanoutumisilmoitus tuodaan tänään kokoontuvalle kaupunginhallitukselle tiedoksi ja samalla käsitellään lisälistalla olevana pykälänä uuden kaupunginjohtajan valintaprosessia.
Kaupunginjohtaja Rantakokon viimeinen virassaolopäivä on 31. elokuuta 2017, mutta käytännössä viimeinen työpäivä ajoittunee toukokuun loppuun.

Edit: Otsikkoa muutettu  17.10. klo 14.22.
(irtisanomisilmoituksen > irtisanoutumisilmoituksen)

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: