Vetovoimaisen kaupunkikeskustan puolesta käynnistetään kehittämisideakampanja

nettiin-keskustankehitysSalon kaupungin kaupunkikehityspalvelut käynnistävät kehittämisideakampanjan, jossa tarkoituksena on löytää uusia ajatuksia Salon keskusta-alueen viihtyisyyden lisäämiseksi sekä vetovoimaisuuden kasvattamiseksi. Tavoitteena on innostaa kaupunkilaisia kehittämään ideoita keskustan elävöittämiseksi sekä mahdollisesti osallistaa itse kehittämistyöhönkin.
– Nyt saa päästää ideat lentoon. Kaupungin kehittäminen on yhteinen asiamme ja haluamme tehdä työtä asukkaitamme kuunnellen ja osallistaen. Tulevina vuosina kaupungin taloussuunnitelmassa on varausta keskustan kehittämiselle ja tätä työtä käynnistäessä päätimme järjestää kampanjan ideoiden keräämiseksi. Ideat voivat olla hyvinkin erilaisia, kertoo Salon kaupungin kaavoitusarkkitehti Tarja Pennanen.
Ehdotuksia voi esittää Harava-palvelun kautta tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen kaupunkisuunnittelu@salo.fi otsikkona ”keskustan kehittämisideakampanja”. Ehdotuksessa tulee olla mukana tekijän yhteystiedot. Ehdotukset voivat olla sanallisia tai kuvallisia. Olisi hyvä myös miettiä, mitä itse olisi valmis tekemään oman idean eteen. Saapuneiden ideoiden pohjalta järjestetään julkistamistilaisuus erikseen ilmoitettavana ajankohtana joulukuussa.
Kampanjaan saapuneille ehdotuksille ei ole tarkoituksena jakaa palkintoja, vaan kehittämiskohteiden joukosta voidaan mahdollisesti toteuttaa parhaat ehdotukset tai edistää niiden toteutusta. Tässä työssä kaupungin tehtävänä on toimia mahdollistajana. Kaupunki haluaa olla kehittämiskumppani ja kuulla asukkaidensa tarpeita.
– Nyt kaikki osallistumaan ja vaikuttamaan, kannustaa Tarja Pennanen.
Kehittämisideakampanja on käynnissä 15.10. – 18.11.2016.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: