Retrodiscoileva DJ-kolmikko lauantaina Antoniossa

DJ Angelo, DJ Vellu ja DJ Dime ovat palanneet levyjen ja mikrofonien ääreen.

Salonjokilaakso

Retrodiscoilu on tehnyt paluun Salon yöelämään.
Retrodiscoissa soi kasari- ja ysäridisco vinyyleiltä ja CD:levyiltä ja DJ:t puhuvat mikrofoniin, esiintyvät ja huudattavat yleisöä. Illoissa ei tietokoneita tarvita eikä käytetä tanssikansan villitsemiseen.

Retrodiscoilun ainakin hetkeksi kunniaan palauttanut DJ Angelo soitteli levyjä Salon yökerhoissa 1980- ja 90-luvuilla Angelo eli Petteri Angelin täytti talvella 50 vuotta ja perinteisten pönötysbileiden sijaan hänelle syntyi ajatus nostalgiaillasta, jossa hän itse soittaisi vanhaa discomusaa ja paikalle saisi tulla kuka tahansa retrodiscosta kiinnostunut.

Bar Pena & The Discon ravintolapäällikkö Miika Rajala innostui ajatuksesta ja lupasi The Discon eli vanhan Pulpukan tähän käyttöön. Idea jalostui vielä lisää ja Angelin päätti kutsua mukaan soittamaan pari muuta samalla aikakaudella Salossa levyjä pyörittänyttä jo soittouransa lopettaneen ja keski-ikään ehtineen kollegansa. Pienen suostuttelun jälkeen DJ Vellu, eli Veli Matti Keurulainen ja DJ Dime, Timo A. Aalto, tulivat mukaan.

Kun ensimmäinen retroilta oli yleisömenestys, The Discon kanssa päätettiin jatkaa samanlaisia iltoja noin parin kuukauden välein.
– Pääsiäisenä järjestetty seuraava retroilta oli vielä suurempi menestys ja Perniön Laurin markkinoiden ja Paimion Wernerfestin taustalla toimiva Jesse Kantonen innostui näkemästään ja varsinkin kuulemastaan. Hän pyysi koko soittajaporukkaa esiintymään molempien tapahtumien iltabileissä. Nyt piti sitten keksiä ryhmälle nimi ja lopulta päädyttiin nimeen DJ Team Pulperi Boys. Pulperi oli vanhan Pulpukan lempinimi ja kaikki kolme soittajaa olivat soittaneet pitkät ajat aikoinaan 80- ja 90-luvuilla.

Seuraavan kerran DJ Team Pulperi Boys pistää tanssijalat vipattamaan lauantaina 14. syyskuuta Cantina Antonion synttäribileissä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: