Salo Soi -festivaali kerää kotimaiset huippuartistit Saloon

Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Salo Soi-festivaali oli loppuunmyyty jo etukäteen. (SJL arkisto)

Salo Soi -kaupunkifestivaali järjestetään Hansan tontilla 16.-17. heinäkuuta. Kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin tähtinä nähdään mm. Eppu Normaali, Kaija Koo, Stig, Maija Vilkkumaa, Erika Vikman ja Arttu Wiskari, kerrotaan tapahtumajärjestäjien lähettämässä tiedotteessa.

Kesällä 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty ja silloin jo etukäteen loppuunmyyty Salo Soi -kaupunkifestivaali järjestetään jälleen Hansan tontilla tämän vuoden heinäkuussa. Suosittu kaupunkifestivaali marssittaa Saloon liudan kotimaisia huippuartisteja. Kaksipäiväisillä festivaaleille esiintyvät mm. suomirocklegenda Eppu Normaali, suosittu poptähti Mikael Gabriel, Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Kaija Koo, Vain Elämää -ohjelman Kuningas Kobra -tulkinnallaan suomalaiset villinnyt Stig, yli 300 000 albumia uransa aikana myynyt Maija Vilkkumaa, jättihittejä toisensa perään julkaiseva Arttu Wiskari ja suureen suosioon noussut Erika Vikman. Katso festivaalin koko artistikattaus alta.

Salo Soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta ja festivaali on auki kumpanakin päivänä klo 14.00-01.00.

Historian ensimmäinen Salo Soi -festivaali järjestettiin kesällä 2019, jolloin tapahtuma myytiin loppuun jo etukäteen. Festivaali oli tarkoitus järjestää myös kesällä 2020, mutta festivaali jouduttiin siirtämään vuoteen 2021 koronaviruspandemian takia. Kesällä 2021 Soi -festivaaleja järjestetään Salon lisäksi myös Hyvinkäällä, Kalajoella, Kemijärvellä, Kotkassa, Joensuussa, Järvenpäässä, Oulussa ja Tampereella.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: