Salolainen valoteknologiayhtiö julkaisi uuden mullistavan keksinnön ja laajentaa osakeantiaan

Salolainen valaistusteknologian erikoisyhtiö Led Tailor on kehittänyt uudenlaisen sisätilojen mikrobeja vähentävän valoputken. Kyseessä on vanhoihin loisteputkivalaisimiin asennettava LED-valoputki, joka on tarkoitettu erityisesti sairaaloihin ja muihin hoitolaitoksiin sekä kouluihin ja teollisuuden tuotantotiloihin. LED-valoputken aallonpituusalueet rajoittavat mikro-organismien kasvua sekä tarjoavat korkealaatuisen, vireystilaa ylläpitävän valaistuksen.

Uuden keksintönsä myötä Led Tailor laajentaa osakeantiaan ja tavoittelee 1,5 miljoonan euron pääomaa valaistuskeksintöjensä edistämiseen.

– Osakeantimme on ollut jo muutaman kuukauden käynnissä ja olemme tarjonneet sitä lähinnä oman alueemme sijoittajille. Uuden mikrobivaloputken sekä muiden viimeaikaisten keksintöjemme menestyksen myötä olemme nyt päättäneet tarjota antia laajemmin kaikille yksityis- ja yhteisösijoittajille ympäri Suomen, kertoo Led Tailorin toimitusjohtaja Mika Nummenpalo.

Led Tailor Innova7ion on vuonna 2014 perustettu fotoniteknologiaan erikoistunut yhtiö, jonka valaistusteknisiä keksintöjä on käytössä monissa maamme sairaaloissa ja laitoksissa. Yhtiön kehittämillä tuotteilla ja ratkaisuilla voidaan desinfioida ja steriloida erilaisia esineitä ja huoneita resistenteistä bakteereista. Lisäksi Led Tailor valmistaa valoterapiavalaisimia mm. psoriasiksen ja atopian iho-oireiden lieventämiseen ja poistamiseen.

– Olemme valoteknologian todellisia uranuurtajia ja meillä on useita patentteja. Kaikki tuotteemme ovat käyttäjilleen turvallisia, eikä niistä erity esimerkiksi kemikaaleja ilmaan. Maailmassa käytetään mittavat määrät erilaisia kemiallisia puhdisteita ja yhä useammat ovat niille allergisia. Kemikaalittomille ratkaisuille on entistäkin enemmän tarvetta ja kysyntää, toteaa Mika Nummenpalo.

– Lääketieteellisten ja desinfiointitarpeiden lisäksi valoa voidaan hyödyntää mm. turvallisuus- ja identiteettitunnistimiin sekä teollisuuden tarpeisiin ja fluoresenttien valonlähteiden valmistamiseen, toimitusjohtaja Nummenpalo kertoo.

Osakeantiin liittyvät tiedot ja esitteet ovat nähtävillä Led Tailorin nettisivuilla nettisivuilla osoitteessa http://ledtailor.fi/fi/osakeanti/

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: